Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Blazer s-a desfiintat

Dupa un traseu foarte bun in Liga a II-a, Blazer a reusit la finalul sezonului trecut sa promoveze in primul esalon al fotbalului in sala numai ca in aceasta vara s-a produs lovitura de teatru - formatia s-a desfiintat. Motivul invocat de conducerea clubului brailean a fost lipsa fondurilor necesare pentru o competitie mult mai pretentioasa.
"Am cautat sponsori insa nimeni nu a vrut sa ne ajute, de aceea am hotarit sa desfiintam Blazer. Am anuntat federatia de specialitate despre decizia noastra iar jucatorilor le-am dat drumul sa plece unde au dorit" a declarat Iulian Radoi, directorul sportiv al fostei echipe de fotbal in sala.
De la Blazer, Vioreanu si Balta s-au transferat la United Galati, formatie care activeaza in Liga I, si unde antrenor este Dan Asandei, cel care i-a mai antrenat pe cei doi si la Viitorul Insuratei.
Braila va avea insa o echipa in Liga a II-a, pe Amicii Boys, grupare care are ca obiectiv, in sezonul care va incepe pe data de 21 septembrie, promovarea in Liga I.
Din lotul vechi, Amicii Boys mizeaza pe Marius Cojocaru, Viorel Cocianu, Catalin Dragomir, Laurentiu Butoiu si Nelu Bogdan la care s-au adaugat jucatorii veniti de la Blazer, Catalin Constandache, Viorel Banciu, Marius Dragan, Dorian Nistor si Manuel Pirliteanu.
In seria intii a Ligii a II-a, alaturi de Amicii Boys si-au mai exprimat dorinta de a participa Hidromecanica Buzau, Hidrotehnica Pitesti, AS Rosiorii de Vede si Metropolis Bucuresti, insa inscrierile se pot face pina aproape de startul turului.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii