Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Blazer ramine neinvinsa si dupa etapa a cincea

Etapa a cincea a Ligii a III-a la fotbal in sala nu a adus nici o modificare pe podium. Avind fara discutie cel mai valoros lot, Blazer a obtinut o victorie scontata, la scor in fata unei formatii modeste, Akcent.
Un alt succes la o diferenta substantiala, in cel de al doilea meci al rundei, a fost realizat de Phoenix, 11-5 in disputa cu Danubius.
Celelalte doua partide au fost foarte echilibrate, firesc deoarece pe teren au evoluat distributii de valori apropiate.
Derby-ul serii s-a disputat intre ocupantele podiumului Amicii Boys si Monolit. Amicii Boys a cistigat la o diferenta de trei goluri la capatul unei partide foarte bune realizate de Nelu Bogdan autor a patru dintre reusitele gazdelor. Celelalte goluri ale invingatorilor au fost marcate de Viorel Coceanu 2 si Marius Cojocaru in timp ce pentru Monolit au inscris Viorel Banciu 2, Ionita si Eugen Gheorghe.
Prod Romario nu a avut sanse sa se impuna in fata unei formatii cu o medie de virsta mult mai scazuta, Forta, desi la gazde au evoluat doi fosti jucatori experimentati, Nicu Jica si Ionut Cataros.
Florin Badarau 2, Nicolae Maria 2, Aurel Voicu si Gherghisan au semnat golurile victoriei cu 6-3 obtinute de Forta in disputa cu Prod Romario, formatie pentru care Jica, Punga si Cataros si-au trecut cite o data numele pe lista marcatorilor.
Dupa aceasta etapa, cu maximum de puncte 15, Blazer ocupa primul loc urmata de Amicii Boys si Monolit ambele cu cite 12 puncte despartite insa de golaveraj.

Rezultatele inregistrate in etapa a 5-a:
Amicii Boys - Monolit 7-4
Danubius - Phoenix 5-11
Prod Romario - Forta 3-6
Blazer - AQkcent 16-1
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii