Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Blazer este cistigatoarea editiei 2006-2007

Etapa a 13-a, penultima a Campionatului Ligii a III-a la fotbal in sala, nu a consemnat nici o surpriza desi ea s-ar fi putut produce in derby-ul dintre Blazer si Monolit.
Cel mai puternic joc al rundei, intre doua formatii care au in componenta fosti si actuali jucatori de Divizia C, a inceput in nota de dominare a liderei, dar Monolit a reusit sa modifice prima tabela prin Moldoveanu care, in minutul 3, a transformat o lovitura de pedeapsa de la 6 metri. Trei minute mai tirziu, in urma unei lovituri libere indirecte, Anghelina a restabilit egalitatea.
Portarul Blazerului a aparat doua lovituri de la 10 metri, iar in replica Stefanita a sutat dintr-o pozitie foarte buna in bara portii aparate de Liviu Puznava. In ultimele minute a iesit la rampa jucatorul gazdelor, Dorian Nistor, care a dus scorul la 3-1 insa Blazer a plecat la cabine cu un avans de un singur gol deoarece Moldoveanu a marcat in minutul 19.
Imediat dupa reluare, Moldoveanu a restabilit egalitatea si a relansat jocul, dar in timp ce Blazer a reusit sa fructifice majoritatea actiunilor de poarta, Monolit a ratat foarte mult si astfel lidera s-a impus cu 9-3. Cu o etapa inaintea incheierii campionatului, Blazer este deja cistigatoarea editiei 2006-2007 a campionatului de fotbal in sala brailean, asigurindu-si in acest fel participarea in Liga a II-a.
In cel de-al doilea meci al serii, Forta, cu Rosu in mare verva de gol, a invins cu 11-7 pe Phoenix.
Vineri, Prod Romario, de la care s-au detasat Matei si Ionut Cataros, a trecut cu 10-7 pe Amicii Boys, iar Akcent a dispus de Real cu 7-4, principalii marcatori ai invingatorilor fiind Daniel Neamu, Silviu Craciun si Cosmin Manolache, toti cu cite doua goluri.

Rezultatele inregistrate in etapa a 13-a:
Real - Akcent 4-7
Amicii Boys - Prod Romario 7-10
Blazer - Monolit 9-3
Phoenix - Forta 7-11
Categorie articol: 

Comentarii