Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Biocide pentru clasa politică, vă rog!

Sigur, nu putem să le băgăm clor pe gât politicienilor, așa cum a sugerat Trump și unii americani, că sunt mulți proști și pe la ei, au îngurgitat dezinfectant în speranța că se vor imuniza la COVID 19! Fără politicieni nu putem trăi, nu poate supraviețui țara, în fine...Că -s de dreapta, că-s de stânga, politicienii au rolul lor în societate. Dar, fraților, nu credeam c-o să-i afecteze atât izolarea asta! Zici c-au luat-o razna și pe plan local și pe plan național! Pesediștii nu văd bârna din ochii lor, dar văd paiul din ochiul PNL. Liberalii, cu Iohannis în frunte, nu ratează nici un țânțar pe care au un talent să-l transforme în armăsar, de te crucești. De altfel, oameni buni, nici nu prea mai ai la ce televiziune să te uiți pentru că realizatorii sunt de fapt niști activiști de partid cu mască. Și la propriu și la figurat!

Și la Brăila circulă minciunicile, se umflă tărâța în unii, pe care, sincer, îi credeam mai deschiși la minte, de zici că duminica viitoare vor fi alegeri și locale și parlamentare! Băăăăă, nu vă mai grăbiți ca fata la măritat, nu v-o mai trageți cu ea îndoită unii altora, că nu se știe cum va fi și ce va ieși la vot! Nu vă luați după sondaje! Românii, așa proști cum ne credeți voi pe toți, v-au tras-o și vouă liberalilor, și vouă pesediștilor, de v-au mers fulgii! Disputa Iohannis – Ponta sau referendumul pentru familie sau alegerile la Primăria capitalei sunt doar câteva exemple în care unii sau alții se credeau pe val și s-au înecat! Așa și în plan local! Nu e pentru cine se pregătește! Uite, noi de exemplu, de la Scormonitoru, am zis că o să votăm politicienii care s-au arătat deschiși la colaborare cu adversarii politici, pentru binele nostru, al cetățenilor! La generale e clar că până acum n-avem cu cine vota, dar la locale parcă ar mai fi o speranță! Sau nu! ( Primăria, CJ și Prefectura)

 

 

P.S. Sper că procentul ăla de peste 20% pentru USR e o glumă, da? O glumă proastă, despre un partid neo-marxist! Ptiu, drace!
Categorie articol: 

Comentarii