Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bilantul macabru al inceputului de an: cinci mai putin

Trei braileni si-au gasit sfirsitul chiar la inceputul noului an, unul fiind rapus de o boala cronica, ceilalti doi fiind gasiti morti in casa sau pe cimp. Un barbat a decedat in urma unui incendiu chiar inainte de Revelion, in timp ce un altul si-a pus streangul de git.
In ziua de 31 decembrie, la ora 16.20, la locuinta lui Constantin F., de 68 de ani, din satul Satuc, comuna Galbenu, a izbucnit un incendiu in urma caruia acesta a decedat. Agentii Postului de Politie Galbenu au fost sesizati despre incident si s-au deplasat la fata locului unde au constatat ca imobilul a fost distrus in proportie de 60%, paguba fiind estimata la 6.000 lei. Victima, care nu prezenta urme de carbonizare sau de violenta, se afla in curte, fiind scoasa din casa de doi localnici. Pompierii au stabilit ca incendiul s-a produs de la o tigara uitata aprinsa de proprietarul imobilului. Cadavrul barbatului a fost transportat la morga pentru efectuarea necropsiei si stabilirea exacta a cauzei decesului.
In dimineata zilei de 2 ianuarie, la ora 9.00, Marian T., din comuna Tufesti si-a gasit fratele fara viata si a mers imediat la Politie. Victima, Daniel T., de 38 de ani, din aceeasi localitate, a decedat in propria locuinta. Politistii s-au deplasat la fata locului si au constatat ca pe cadavru nu sint semne de violenta, acesta fiind transportat la morga pentru efectuarea necropsiei si stabilirea cauzei mortii.
In cauza s-a intocmit dosar penal, continuindu-se cercetarile pentru a se stabili imprejurarile in care a murit barbatul.
Pe data de 3 ianuarie, alte doua persoane si-au incheiat socotelile cu viata. La ora 13.30, Ion B., din orasul Ianca, a sesizat la Politie ca pe o sola cultivata cu griu, intre localitatile Tirlele Filiu si Berlesti, se afla cadavrul unei femei. Cercetarile efectuate la fata locului de echipa operativa de la Politia orasului Ianca au stabilit ca persoana decedata este Maria M., de 65 de ani, din comuna Zavoaia, data disparuta de la domiciliu in data de 20 decembrie. Cadavrul, care nu prezenta urme vizibile de violenta, a fost dus la morga pentru necropsie.
In seara aceleasi zile, un brailean a sesizat la Politie faptul ca fratele lui, Viorel M., de 39 de ani, care se afla in vizita din data de 27 decembrie, a decedat in apartament. Politistii au demarat cercetarile si au stabilit ca barbatul avea probleme de sanatate cronice care, pe fondul consumului de bauturi acoolice si a alimentatiei insuficiente, au provocat moartea. Nefiind observate semne vizibile de violenta pe cadavru s-a luat masura transportarii acestuia la morga, urmind sa se stabileasca cu exactitate cauza decesului.

S-a spinzurat in boxa de la subsolul blocului

Un brailean in virsta de 52 de ani a decis sa isi puna capat zilelor chiar cu citeva zile inainte de trecerea in noul an si s-a spinzurat in boxa de la subsolul blocului in care locuia. La data de 29 decembrie, la ora 19.47, trupul fara viata a lui Dumitrache S. a fost gasit de nora sa, care a anuntat Politia. La fata locului echipa operativa a constatat ca pe corpul victimei nu sint semne vizibile de violenta si s-a luat masura transportarii acestuia la Serviciul de Medicina Legala in vederea efectuarii necropsiei si stabilirii cauzei mortii. In cauza s-a intocmit dosar penal, cercetarile continuind pentru stabilirea exacta a imprejurarilor in care barbatul s-a sinucis.
In aceeasi zi, o batrina de 70 de ani, din comuna Mircea Voda, a cazut intr-un bazin cu apa din curtea locuintei si a murit. La ora 18.29, ofiterul de serviciu de la Politia orasului Ianca a fost sesizat despre decesul numitei Vasilica M. Primele cercetari au stabilit ca, in jurul orelor 18.00, victima a iesit din imobil pentru a aduce cu galeata apa de ploaie din acel bazin colector si, dupa aproximativ 15 minute, membrii familiei au gasit-o cazuta cu capul in apa.
Cadavrul a fost transportat la morga pentru efectuarea necropsiei si stabilirea cu exactitate a cauzei mortii.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii