Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bila alba pentru municipalitate la capitolul salubrizare

"Zilele Brailei" aduna din ce in ce mai multe bile albe. In afara de spectacolele oferite publicului, de terase si mestesugari, manifestarile dedicate municipiului nostru au stat foarte bine chiar si la capitolul salubrizare. Astfel, desi mii de persoane au luat cu asalt faleza si platoul din fata Palatului Administrativ inca de simbata, operatorii de salubrizare au tinut lucrurile sub control. Cu toate ca la miezul noptii, dupa concertele sustinute pe Esplanada, brailenii lasasera in urma un covor de pet-uri, ambalaje si alte deseuri, pina dimineata zona a fost curatata prompt, nemairaminind nici o urma a petrecerii.
Referitor la organizarea salubrizarii in zona de faleza si Esplanada a orasului in timpul "Zilelor Brailei", directorul Directiei de Administrare si Gospodarire Locala, Adrian Dediu, ne-a explicat: "Incepind de simbata am fost in priza 24 de ore din 24 la capitolul salubrizare. Echipele au lucrat in fiecare noapte dupa terminarea concertelor si a discotecii in aer liber. Totodata am adus pubele mai multe in zona, pe care le-am dotat cu saci menajeri. Am dat saci menajeri si la comercianti, ca multi au venit nepregatiti. Ma refer mai ales la cei care au comercializat alimente. Mi se pare un pic deplasat... Vii sa scoti bani, dar tu nu te pregatesti deloc. Asa ca le-am dat noi saci menajeri ca sa nu arunce gunoaiele pe spatiul verde".
Adrian Dediu a mai adaugat ca a observat ca atita timp cit oamenii au unde sa arunce gunoaiele, majoritatea o si fac: "Pina la urma e vorba tot de educatie. Ca noi am pus peste tot pubele si cosuri de gunoi, iar majoritatea le-au folosit asa cum era normal. Bine, ca mai sint persoane care banuiesc ca asa arunca pe jos si pe acasa, de vreme ce o fac si in oras... Asta e, lor chiar nu avem ce sa le facem. Dar oamenii au vazut ca au avut conditii si s-au folosit de ele ca atare. Asadar, nici gunoi nu a fost ca in alti ani. Dar mai trebuie lucrat la mentalitatea unora..."
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii