Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Biciclist lovit de portiera unei maşini

În ziua de 30 iunie, în jurul orei 12.00, un şofer de 57 de ani, în timp ce staţiona cu autoturismul, pe strada respectivă, a deschis portiera, fără să se asigure. Atunci l-a acroşat pe bătrân, care circula cu bicicleta, pe banda 1 de ciculaţie, pe lângă maşinile staţionate.

În urma evenimentului, biciclistul a fost transportat la spital, unde s-a stabilit că a suferit leziuni uşoare şi a primit îngrijri medicale.
Atât conducatorul auto, cât şi biciclistul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând că nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.
În cauză s-a întocmit dosar penal.
În aceeaşi zi, un alt biciclist a fost implicat într-un accident de circulaţie, de data aceasta din vina lui. În jurul orei 14.30, un tânăr de 24 de ani, din municipiu, în timp ce conducea o bicicletă proprietate personală, pe strada Mărului, a pătruns pe contrasens şi a intrat frontal în autoturismul condus de un brăilean de 36 de ani. În urma accidentului, biciclistul a fost rănit uşor, fiind transportat la spital, însă nu a rămas internat. Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, şi în cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală. (A.M.)
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii