Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Biciclist care venea de la bac Smârdan, lovit de mașină

* este vorba despre un bărbat de 54 de ani, angajat la Hercules, care aseară în jurul orei 22.35 venea dinspre Vadul Ghecetului și a fost surprins de un autoturism Skoda care circula pe DN 22 B - Dig Brăila-Galați * biciclistul a ajuns la spital și a rămas internat

 

 

 

Azi-noapte, un bărbat care este angajat la Hercules a fost implicat într-un accident rutier și a ajuns la spital. El venea cu bicicleta dinspre Bac Smârdan, împreună cu alți colegi, iar când a intrat pe Dig Brăila - Galați, în zona sensului giratoriu, a fost izbit de o mașină.

Potrivit polițiștilor, la ora 22.35, s-a sesizat prin apel 112 faptul că a fost un accident rutier cu o victimă pe DN 22B - dig, la intersecție cu strada Mircea Mălăeru. S-a stabilit că un brăilean de 25 de ani conducea un autoturism Skoda, dinspre strada Cezar Petrescu spre Bulevardul Dorobanților. Acesta nu a acordat prioritate unui bărbat de 54 de ani, care se deplasa cu bicicleta în zona sensului giratoriu. Biciclistul venea dinspre Vadul Ghecetului - zona Bac. Autoturismul nu i-a acordat prioritate și l-a lovit cu partea frontală, bărbatul suferind leziuni corporale. O ambulanță l-a preluat și l-a transportat la spital. El are umărul luxat și leziuni în zona capului. A rămas internat.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii