Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Biciclist acroşat de un şofer băut

joi, un bărbat se deplasa cu autoturismul în localitatea Chiscani şi a schimbat direcţia de mers, moment în care a acroşat un biciclist de 16 ani • în urma impactului, nu au rezultat victime, doar avarierea autoturismului • s-a constatat că şoferul era sub influenţa alcoolului

 

Biciclist lovit de maşina condusă de un şofer băut, pe raza localităţii Chiscani.

Totuşi, în urma impactului, persoana în cauză nu a suferit leziuni.

Potrivit poliţiştilor, în cursul zilei de 12 martie, în jurul orei 15.30, un bărbat de 53 de ani, din comuna Chiscani, conducea un vehicul pe DJ 212, pe raza localităţii de domiciliu. Acesta nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcţiei de mers, având intenţia de a opri maşina, şi ar fi acroşat un biciclist, în vârstă de 16 ani. “În urma impactului, nu au rezultat victime, ci doar avarierea uşoară a autoturismului. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,46 mg/l”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Şoferul a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.
Categorie articol: 

Comentarii