Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Biciclist accidentat grav la Bărăganul

Sâmbătă, 26 iulie 2014, la ora 9:10, ofiţerul de serviciu de la Poliţia Oraşului Însurăţei a fost sesizat prin apelul de urgenţă 112, în legătură cu producerea unui grav accident de circulaţie pe Drumul European 584, pe raza localităţii Bărăganul. Poliţiştii au fost informaţi, de asemenea, că accidentul a fost urmat de rănirea gravă a unei persoane.
Potrivit Biroului de Presă al IPJ Brăila, după efectuarea primelor cercetări la locul accidentului, echipa operativă din cadrul Serviciului Rutier a stabilit că Gelu B., în vârstă de 50 de ani, domiciliat în municipiul Brăila, conducea autoturismul pe Drumul European 584, deplasându-se dinspre Slobozia către municipiul Brăila. La intersecţia DE 584 cu Drumul Judeţean (DJ) 211 B, brăileanul l-a surprins şi accidentat pe Costică C., în vârstă de 49 de ani, domiciliat în comuna Bărăganul, care se deplasa cu bicicleta pe drumul european. Biciclistul a virat către drumul judeţean menţionat mai sus fără să se asigure, fiind lovit în plin de autoturismul brăileanului.
Ambii bărbaţi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând că biciclistul avea o îmbibaţie alcoolică de 0,97 mg/litru alcool pur în aerul expirat. În urma accidentului rutier, Costică C. a suferit leziuni corporale grave, fiind transportat la Spitalul Judeţean Brăila şi apoi transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sf. Apostol Andrei" Galati.
Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii