Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Biciclicist lovit în plin, după ce a trecut pe roşu

ieri, un brăilean circula cu bicicleta pe strada 1 Decembrie 1918 şi a pătruns în intersecţia cu strada Griviţei deşi semaforul îi indica roşu • biciclistul a fost lovit de un autoturism care circula regulamentar

 

Un biciclist a ajuns la spital după un accident produs chiar din vina lui. Acesta nu a respectat semnificaţia indicatorului electric şi a pătruns în intersecţie, moment în care a fost izbit de un autoturism.

Evenimentul rutier s-a produs în cursul zilei de marţi, în jurul orei 10.00. Un şofer brăilean de 33 de ani conducea autoturismul pe strada Griviţa, dinspre Şcolilor spre Gării. Potrivit poliţiştilor, un biciclist de 62 de ani se deplasa pe strada 1 Decembrie 1918, însă la intersecţia cu Griviţei nu a respectat semaforul şi a trecut pe roşu. Bărbatul a fost surprins de autoturism şi luat pe capotă, el fiind aruncat pe carosabil. Parbrizul maşinii s-a crăpat, însă nici victima nu a scăpat prea uşor. În urma impactului, biciclistul a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Poliţiştii au efectuat cercetări la locul accidentului şi au întocmit în cauză dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
Categorie articol: 

Comentarii