Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bibiloteca Judeţeană “Panait Istrati” şi-a suspendat activitatea cu publicul

• măsura a fost luată pentru a preîntâmpina răspândirea Covid-19 • pentru cei care depăşesc termenul de returnare a documentelor împrumutate nu se percep penalităţi de întârziere • “dacă situaţia va impune, suspendarea va fi prelungită”, se arată într-un comunicat al BJPI Brăila

 

Biblioteca publică a oraşului îşi închide, temporar, porţile, din pricina răspândirii coronavirului.

Astfel, potrivit comunicatului remis, ieri, presei, “pentru a preîntâmpina răspândirea virusului Covid-19, Biblioteca Judeţeană “Panait Istrati” Brăila anunţă suspendarea activităţii cu publicul, în perioada 12-28 martie 2020, iar dacă situaţia va impune, suspendarea va fi prelungită”. Perioada de suspendare a activităţii cu publicul coincide întrucâtva cu închiderea şcolilor şi grădiniţelor, anunţată în urmă cu două zile de autorităţi.

Potrivit comunicatului BJPI, utilizatorii vor putea face prelungiri ale termenului de returnare a publicaţiilor împrumutate prin telefon, de luni până vineri, în intervalul orar 8.00-16.00.

“Pentru cei care depăşesc termenul de returnare a documentelor împrumutate în perioada de suspendare a activităţii cu publicul nu se percep penalităţi de întârziere. Programul personalului bibliotecii în perioada suspendării va fi de luni până vineri, în intervalul orar 8.00-16.00”, se mai arată în comunicatul bibliotecii publice a oraşului.

Prelungirile se pot face la următoarele numere de telefon: 0239/626.128 - Secţia Împrumut Carte pentru Adulţi şi 0239/619.588 - Secţia Mediatecă şi Secţia Împrumut Carte pentru Copii. Ludotecă.   
Categorie articol: 

Comentarii