Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Beyonce, goală în mijlocul naturii pentru o ţedinţă foto

În timpul sesiunii foto pentru revistă a fost realizat un videoclip care o prezintă pe cântăreaţa în vârstă de 29 de ani în ţinute sexy ţi ipostaze provocatoare.
Beyonce apare alături de cowboy, pozează pe cai ţi în fân, iar la sfârţitul videoclipului apare dezbrăcată într-o cadă în mijlocul naturii.
Beyonce Knowles a devenit celebră la sfârţitul anilor '90 în calitate de membră a Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love", care conţine două dintre hiturile artistei, "Crazy in Love" ţi "Baby Boy". Discul a devenit un album de succes al anului ţi a fost recompensat cu cinci premii Grammy.
După desfiinţarea trupei Destiny's Child, în 2005, Beyonce a lansat un al doilea album solo, intitulat "B'Day", în anul 2006. Albumul a debutat pe prima poziţie în topul Billboard ţi a inclus piese de mare succes precum "Déjà Vu", "Irreplaceable" ţi "Beautiful Liar". Cel de-al treilea album de studio al cântăreţei, "I Am... Sasha Fierce", lansat în noiembrie 2008, conţine hitul "Single Ladies (Put a Ring on It)" ţi i-a adus artistei alte ţase premii Grammy.
De altfel, Beyonce este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 16 astfel de trofee - trei ca membră a grupului Destiny's Child ţi alte 13 în calitate de artistă solo.
Cel de-al patrulea album al artistei se va numi "4" ţi va fi lansat în luna iunie.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii