Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Beyonce ar putea plăti despăgubiri de 3 milioane de dolari

Cântăreaţa americană Beyonce este acuzată de un artist că ar fi copiat cântecul "XO" după o melodie compusă de acesta şi îi sunt cerute despăgubiri de cel puţin trei milioane de dolari.
Ahmad Javon Lane, care cântă pe post de backing vocal, afirmă că a scris un cântec intitulat "XOXO", pe care l-a prezentat apoi unui cântăreţ care face parte din trupa care o acompaniază vocal pe Beyonce, potrivit tmz.com, citat de mediafax.ro.
Javon Lane a depus o plângere în instanţă în care o acuză pe Beyonce că a copiat melodia lui în cântecul lansat de vedeta pop, intitulat "XO". Totodată, bărbatul îi cere cântăreţei despăgubiri de cel puţin trei milioane de dolari.
Beyonce Knowles, în vârstă de 33 de ani, a devenit celebră la sfârşitul anilor 1990 în calitate de membră a trupei Destinys Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destinys Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love".
Beyonce este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 17 astfel de trofee - trei ca membră a grupului Destinys Child şi alte 14 în calitate de artistă solo. Beyonce a jucat şi în filme, precum "Austin Powers - Goldmember" (2002), "Pantera roz" (2006), "Dreamgirls" (2006) şi "Cadillac Records" (2008).
Din 2008, este căsătorită cu Jay-Z, unul dintre cei mai importanţi producători din industria muzicii hip-hop, iar împreună au o fiică pe nume Blue Ivy. Împreună formează cel mai bogat cuplu din industria muzicală, cu o avere estimată la peste 750 de milioane de dolari.

 
Categorie articol: 

Comentarii