Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Beyonce şi-a arătat burtica de gravidă

Beyonce a fost îmbrăcată cu un costum de baie alb, în două piese, care i-a lăsat la vedere burtica. Cântăreaţa, despre care se crede că este însărcinată în cinci luni, s-a relaxat alături de soţul ei, Jay Z, şi câţiva prieteni la bordul iahtului personal.
Beyonce a anunţat, la gala MTV Video Music Awards, că este însărcinată. Cântăreaţa a apărut în faţa fotografilor şi le-a spus acestora că are o surpriză pentru ei, după care şi-a prins între mâini abdomenul proeminent, evidenţiindu-l de sub rochia largă pe care o purta.
Ulterior, cântăreaţa, printre ale cărei hituri se numără "Beautiful Liar" şi "Single Ladies (Put a Ring on it)", a apărut pe scenă pentru a interpreta piesa "Love On Top", spunând publicului să se ridice în picioare. "Vreau să simţiţi dragostea care creşte în mine", a mai spus ea.
La sfârşitul cântecului, ea şi-a dat jos jacheta pe care o purta şi şi-a mângâiat abdomenul. În public, soţul său, rapperul Jay-Z era felicitat de prietenul şi colaboratorul său Kanye West, în timp ce-i făcea cu mâna lui Beyonce.
Beyonce şi Jay-Z au o relaţie din 2002 şi s-au căsătorit în secret în aprilie 2008. De mai mulţi ani, fanii şi presa făceau speculaţii în legătură cu momentul în care vor avea un copil. Deşi sunt consideraţi nişte superstaruri ale muzicii actuale, au rămas întotdeauna discreţi în ceea ce priveşte relaţia lor.
Beyonce Knowles şi Jay-Z s-au situat, anul acesta, pe locul al doilea în topul celor mai bogate cupluri de vedete, realizat de Forbes. Ei au obţinut încasări importante din vânzările de albume şi din concertele susţinute, dar şi din contractele publicitare încheiate cu mărci de renume, precum L'Oreal, DirecTV, General Mills etc. În acest cuplu, Beyonce a câştigat 35 de milioane de dolari în perioada mai 2010 - mai 2011, comparativ cu suma de 37 de milioane de dolari obţinută de Jay-Z.
Totodată, la începutul lunii august, revista Forbes a anunţat că rapperul american Jay-Z ocupă, cu câştigurile sale, prima poziţie în topul celor mai bogaţi artişti hip-hop din lume.
Categorie articol: 

Comentarii