Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Bestia" de pe strada Militară

* se pare că unul dintre cei muşcaţi încerca să prindă câinele, în speranţa că stăpânul său îl caută şi este dispus să ofere o recompensă

Un câine din rasa Shar Pei, rătăcit probabil de stăpânul său, a băgat spaima în locatarii de pe strada Militară, din centrul vechi al municipiului. Aceştia se plângeau, ieri dimineaţă, că animalul a muşcat destul de grav două persoane şi că Primăria nu ia nicio măsură, deşi s-au făcut mai multe sesizări telefonice. "Am sunat de trei ori la Primărie. În urma acestor insistenţe, mi s-a dat telefonul cuiva de la o firmă care se ocupă cu prinderea câinilor. Am sunat şi acolo de vreo două ori. A doua oară, persoana cu care vorbeam mi-a închis telefonul, n-a dat doi bani pe ce spuneam eu. Nu ţine nimeni cont de faptul că sunt mulţi copii pe strada noastră şi pot fi muşcaţi de acest câine agresiv", ne-a declarat, indignată, brăileanca Geanina Z. Ca să le facă treaba mai uşoară hingherilor, locatarii străzii reuşiseră să prindă câinele şi să îl lege cu o sârmă de ţeava unui bătător de covoare. Întrebaţi cum au reuşit acest lucru, din moment ce spun despre câine că este extrem de agresiv, aceştia au mărturisit că, de fapt, animalul devine periculos în momentul când este provocat. De altfel, se pare că unul dintre cei muşcaţi este un rrom domiciliat pe Bulevardul Sulina care, văzând câinele de rasă, s-a gândit că l-a pierdut cineva şi că este foarte posibil ca acel cineva să fie dispus să ofere o recompensă pentru recuperarea sa. Mânat de mirajul banilor şi fără să conştientizeze faptul că Shar Pei este o rasă de luptă, rromul a încercat să îl captureze şi s-a ales cu o muşcătură destul de urâtă în zona gâtului.
Până la urmă, câinele a fost ridicat, ieri după-amiază, de hingheri şi dus la adăpostul de la Lacu Sărat. Măsura s-a luat abia după ce locatarii străzii Militară au sesizat Poliţia despre situaţia cu care se confruntă.
Categorie articol: 

Comentarii