Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bergodi va ramine la Rapid

Secretarul general al FC Rapid, Nicolae Manea, a declarat, vineri, ca tehnicianul Cristiano Bergodi ramine la gruparea giulesteana si a mentionat ca italianul a avut o problema personala pe care a reusit sa o rezolve.
"As vrea sa nu se mai interpreteze si sa se spuna ca Bergodi va parasi echipa. Toata lumea este afectata de ratarea calificarii, dar asta nu este un motiv ca domnul Bergodi sa plece de la Rapid. Jucatorii sint foarte atasati de dinsul si dinsul de ei. Deci Bergodi va continua la Rapid. Singurele probleme au fost cele personale, dar el este antrenorul Rapidului in continuare. Nu exista nici un fel de tensiune, nu a fost nici un fel de problema. Pur si simplu el a avut o problema personala pe care a reusit sa o rezolve", a spus Manea.
Oficialul rapidist a afirmat ca tehnicianul italian nu a avut nici o cerinta suplimentara pentru a ramine la Rapid. "Bergodi ramine, lucru care ii bucura atit pe jucatori, cit si pe noi. Nu a avut nici o cerinta suplimentara, pe noi ne bucura ca a reusit sa rezolve ce avea dinsul si ramine la Rapid", a subliniat Manea.
Bergodi a ramas la Rapid, dupa ce vineri a avut o discutie de aproximativ o ora si 45 de minute, la Crowne Plaza, cu directorul general Constantin Zotta, la care au mai participat secundul Renzo Rossi si secretarul general Nicolae Manea.
Cristiano Bergodi anuntase, joi, imediat dupa meciul cu FC Nurnberg, scor 2-2, in urma caruia Rapid a ratat calificarea in grupele Cupei UEFA, ca va demisiona "probabil" de la gruparea giulesteana. Vineri, Bergodi a condus un antrenament al Rapidului si ii anuntase pe jucatori ca va demisiona.
Categorie articol: 

Comentarii