Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bere si mici oferiti gratis de PSD Alba, de Ziua Internationala a Muncii

Citeva sute de persoane au petrecut, luni, in parcul "Arini" din municipiul Sebes, Ziua Internationala a Muncii, manifestarile, organizate de PSD Alba, cuprinzind intreceri sportive si concerte cu muzica pe toate gusturile, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Pesedistii din Alba au oferit gratis participantilor mici si bere din belsug, dar si portii cu traditionala ciorba de miel ardeleneasca.
"Am vrut sa sarbatorim Ziua Internationala a Muncii alaturi de oamenii simpli, alaturi de cei care isi cistiga traiul prin munca cinstita. Pina acum cred ca am gresit pentru ca am uitat aceasta sarbatoare internationala si o asimilam mai mult cu ceea ce se intimpla inainte de 1989", a declarat Ioan Rus, presedintele PSD Alba.
Manifestarile organizate cu ocazia Zilei Internationale a Muncii in Sebes au cuprins concerte de fanfara, spectacole de muzica usoara si populara precum si o serie de intreceri sportive.
Ziua de 1 Mai a fost sarbatorita si in Alba Iulia, unde terasele si barurile au fost umplute pina la refuz. Mai mult zonele limitrofe municipiului, in special pe vaile riurilor Ampoi, Sebes sau Mures, au fost luate cu asalt de oameni iesiti la un gratar la iarba verde.
Chiar si pentru comerciantii din Alba Iulia, ziua de 1 Mai a fost benefica, multe din magazine terminindu-si stocurile de mici sau carne inca de la primele ore ale diminetii.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii