Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Berceanu: Boc trebuie să rămână la Guvern

"Am spus să lăsăm la o parte ce a făcut Emil, ce imagine ar putea să aibă în general şi asupra partidului. Dar prin ce metodă punem următorul prim-ministru? Îl îmbrâncim sau cum? Se ajunge la vot în parlament şi trebuie 236 de bile originale, nu de hârtie sau de gumă, cum s-a mai întâmplat, pe care să le avem noi pentru acel prim-ministru, lucru care mie mi se pare că e greu de atins. Atunci, nu cred că trebuie să ne agăţăm de chestia asta, mai ales că nu e numai a noastră, dacă ne jucăm cu alegerea preşedintelui de la partidul nostru, la prim-ministru afectează pe toată lumea şi nu cred că situaţia de acum e potrivită ca să intrăm într-un soi de criză care nu cred că ne trebuie. Abia am ajuns să începem o uşoară creştere economică, măsurile, care foarte dificil au fost de luat şi ne-au creat foarte mari probleme, încep cât de cât să-şi arate roadele, nu cred că ar fi deloc cazul acum, pentru că toată lumea, care nu e formată numai din analişti politici, ar rămâne cu impresia «cât a fost PDL-ul şi cu Boc a fost numai rău şi, cum a venit ăsta de la banca interplanetară, uite ce chestiuni bune se întâmplă», iar asta ar fi dezastruos pentru partid", a spus Radu Berceanu.

"Cred că o să fie o perioadă în care să se lămurească lucrurile", a mai spus Berceanu

Fostul ministru al Transporturilor a mai susţinut că printre noii vicepreşedinţi ai partidului se află persoane care au votat ca Emil Boc să plece de la Guvern.
"Cred că o să fie o perioadă în care să se lămurească lucrurile în privinţa prim-ministrului, pentru că a fost şi mult prea cunoscută deja, ca să o mai ţin secretă, o întâlnire la care, în afară de mine şi de preşedintele de la Cluj, toată lumea nu numai că a votat să plece Emil Boc de la Guvern, dar unii au şi spus lucruri inacceptabile şi jignitoare. Acum sunt printre primii zece semnatari şi vice-preşedinţi acolo. Nu ştiu cum evoluează caracterul lor, politicienii sunt în general nişte caractere puternice, nu ştiu nici premierul cum s-a împăcat cu ei, dar am văzut că au înghiţit toţi broaştele de care vorbea Ioan Oltean şi le-a şi plăcut, având în vedere că au ieşit prim-vicepreşedinţi. Mulţi oameni, când le spui nişte argumente pentru o problemă care ei au decis că trebuie să fie invers decât argumentele tale, nu sunt mulţumiţi", a mai declarat Radu Berceanu.
Categorie articol: 

Comentarii