Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Benzină doar pentru 40 de minute

Odată cu accidentarea lui Cosmin Dobre, jocul gazdelor a devenit unul anost, uşor de anticipat de către oaspeţi.
Formaţia din Ianca a mai beneficiat şi de cadoul făcut de fundaşul stânga, Adrian Coman, care a trimis foarte uşor mingea spre propriul portar, Andrei Crăciun a marcat şi contrar cursului jocului din primele 45 de minute, oaspeţii au plecat la cabine cu un avantaj de un gol.

Oaspeţii au făcut legea în teren în repriza a doua

În partea a doua a întâlnirii, jocul a avut un singur sens, către poarta lui Tudor.

Percă (min. 48) nu s-a descurcat în situaţie de unu la unu cu goal keeper-ul gazdelor, iar un minut mai târziu, Crăciun a fost blocat de un apărător chiar în momentul şutului.

Viitorul Ianca a mai înscris odată în minutul 60 prin Purică, după o acţiune personală a lui Enache pe partea stângă şi soarta partidei era deja jucată.
Ultima ocazie a meciului a aparţinut tot formaţiei vizitatoare. Enache a mai făcut o cursă spectaculoasă pe partea stângă, însă a şutat peste poarta apărată de Tudor.
În urma acestui succes Viitorul Ianca acumulează 6 puncte şi urcă pe locul al treilea, după ACS Berceni şi Unirea Slobozia, formaţii care au golaveraje superioare în timp ce Viitorul Însurăţei coboară deja în zona "nisipurilor mişcătoare".

Viitorul Însurăţei: Tudor - Mitrea, Muşat, Paraschiv, A. Coman - Lupaşcu, Baicu, Costache (min. 46: M. Ion), Gheorghiţă (min. 75: Vasilache) - Dobre (min. 43: Merloi), M. Coman.
Viitorul Ianca: Dimache - Boariu, Baciu, Naghi, Ghiţuleasu - Percă (min. 88: Ilie), Purică (min. 80: Postolea), Grozea, Enache - Crăciun (min. 65: Bratosin), Mândroasa (min. 46: Cotigă).
Categorie articol: 

Comentarii