Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Benfica a sosit fara Eusebio la Cluj-Napoca pentru meciul amical cu CFR

Echipa Benfica Lisabona a sosit, vineri, la Cluj-Napoca, unde va disputa un meci amical cu CFR, cu ocazia implinirii a 100 de ani de la infiintarea clubului ardelean, din delegatia lusitana nefacind parte si fosta glorie Eusebio, asa cum se anuntase initial, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Desi nu a facut parte din delegatia condusa de presedintele Luis Filipe Vieira, Eusebio este asteptat sa ajunga tot vineri la Cluj-Napoca.
Jucatorii de la Benfica au sosit pe aeroportul din Cluj la numai doua ore dupa Atletico Madrid, formatie care va intilni Gloria Bistrita in finala Cupei UEFA Intertoto. Fotbalistii de la Benfica au fost cazati la hotelul City Plaza, iar la ora 17.30 vor efectua antrenamentul oficial pe stadionul "Dr. Constantin Radulescu", unde va avea loc si o conferinta de presa.
Delegatia lusitana a fost intimpinata la aeroport de presedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Muresan. "In aceasta dimineata au aterizat doua mari echipe. Este un lucru deosebit pentru Cluj si pentru CFR in special. Benfica a venit dupa un zbor de patru ore. Au venit direct din cantonament si astazi vor participa la manifestarile Galei CFR 1907 Cluj", a spus Muresan.
Unul dintre jucatorii cei mai solicitati pentru autografe a fost Rui Costa, fost fotbalist la AC Fiorentina si AC Milan. "Pentru noi este o onoare ca putem sa participam la aniversarea centenarului clubului CFR. Este primul nostru amical din perioada de pregatire. Sper sa oferim clujenilor un spectacol frumos", a declarat Rui Costa, care s-a aflat pentru a doua oara pe aeroportul din Cluj-Napoca, dupa ce in urma cu 11 ani s-a mai aflat in Romania cu Fiorentina, cu prilejul unui meci din Cupa Cupelor, cu Gloria Bistrita.
Din lotul anuntat de antrenorul Benficai, Fernando Santos, pentru meciul cu CFR Cluj nu fac parte Nuno Gomes, Moreira, Leo si Petit, toti din motive medicale, dar nici fundasul brazilian Anderson, care potrivit presei lusitane urmeaza sa fie sanctionat pentru ca a refuzat sa faca deplasarea in Romania. Ceilalti 19 jucatori sint urmatorii: 12. Quim, 24. Butt - portari; 4. Luisao, 11. Miguelito, 13. Streten, 17. Zoro, 23. David Luiz, 28. Miguel Victor - fundasi; 8. Katsouranis, 10. Rui Costa, 18. Manu, 20. Simao, 32. Romeu Ribeiro, 37. Manuel Fernandes - mijlocasi; 7. Cardozo, 9. Mantorras, 19. Bergessio, 16. Fabio Coentrao, 27. Dabao - atacanti.
Partida dintre CFR Cluj si Benfica Lisabona va avea loc simbata, la ora 21.00.
Categorie articol: 

Comentarii