Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ben Aflleck si Jennifer Garner pun punct căsniciei lor

Actorii americani Ben Affleck şi Jennifer Garner, care formează unul dintre cele mai proeminente cupluri de la Hollywood, au anunţat ca divorţează după zece ani de căsătorie, confirmând astfel zvonurile care circulă de luni de zile, informează agerpres.ro.
„După o matură analiză, am luat decizia dificilă de a divorţa", precizează un comunicat al cuplului care are trei copii: Violet, 9 ani, Serafina, 6 ani şi Samuel, 3 ani.
„Mergem înainte cu dragoste şi prietenie unul pentru altul şi cu un angajament de a fi amândoi părinţi ai copiilor noştri, rugându-vă să respectaţi intimitatea pentru viaţa privată în această perioadă dificilă", a adăugat cuplul."Acesta va fi singurul nostru comentariu cu privire la problema de ordin privat şi familial. Va mulţumim pentru înţelegere", se spune în finalul comunicatului.
Ben Affleck, în vârstă de 42 de ani şi Jennifer Garner, 43 de ani s-au întâlnit în anul 2003 pe platourile de filmare pentru producţia „Daredevil". Ei s-au căsătorit doi ani mai târziu.
Anunţul separării lor a venit la o zi după a zecea aniversare a căsătoriei lor care a avut loc luni, menţionează revista People.

 
Categorie articol: 

Comentarii