Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Belodedici, la vânătoare de talente în Brăila

fostul internaţional participă luni, 26 septembrie, la două evenimente sportive organizate de Dacia Unirea • acţiunile fac parte din proiectul “Fotbalul juvenil brăilean – educaţie prin sport”, finanţat de Consiliul Judeţean Brăila

 

Luni, Dacia Unirea organizează primele două acţiuni din cadrul proiectului “Fotbalul juvenil brăilean - educaţie prin sport”, finanţat de Consiliul Judeţean Brăila, iar alături de reprezentanţii clubului de fotbal brăilean vor fi şi cei ai Federaţiei Române de Fotbal în frunte cu fostul internaţional, Miodrag Belodedici. Prima acţiune a “Caravanei fotbalului brăilean” va avea loc la ora 11.00 în comuna Cireşu, cea de a doua, de la ora 14.00, la şcoala nr. 29 din cartierul Brăiliţa.

Motivaţia organizării unei astfel de caravane este dată de faptul că fotbalul

brăilean are o nevoie acută de creştere a vizibilităţii. În primul rând, pentru a trezi interesul copiilor de a practica acest sport, dar şi pentru a creşte numărul susţinătorilor clubului. În memoria unui copil din mediul rural sau dintr-un cartier mărginaş al oraşului, va  rămâne viu întipărită întâlnirea cu actuali fotbalişti sau cu fostele glorii ale clubului. La primele două acţiuni, din cele şase pe care Dacia Unirea le va organiza în cadrul propiectului «Fotbalul juvenil brăilean - educaţie prin sport», va fi prezent şi fostul internaţional Miodrag Belodedici”, a declarat Vasile Popa, vicepreşedintele clubului de fotbal Dacia Unirea Brăila.

În cadrul acestor două acţiuni se va face o prezentare a clubului Dacia Unirea, a Centrului de copii şi juniori, precum şi a strategiei sale de dezvoltare. Antrenorii vor face demonstraţii de antrenamente specifice copiilor. Cu acest prilej se vor organiza meciuri demonstrative pe teren redus, fără scor. Copiii participanţi vor fi premiaţi cu materiale promoţionale, mingi, diplome. Comunele alese pentru derularea acestui proiect sunt Cireşu, Stăncuţa, Şuţeşti, iar şcolile din municipiu vor fi cele din cartierele Brăiliţa, Lacu Dulce şi Chercea.
Categorie articol: 

Comentarii