Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bechtel a suspendat lucrările în zonele unde au avut loc două accidente de muncă mortale

Președintele sindicatului Transilvania al angajaților Bechtel, Mihai Lup, a declarat vineri, corespondentului NewsIn, că cele două zone de lucru de pe aliniamentul viitoarei autostrăzi, respectiv Crăiești și Luna de Sus, au fost închise. "Cele două locuri unde s-au produs accidentele au fost îngrădite în vederea efecturăii anchetelor organelor de cercetare, iar activitatea este restrânsă pe tot șantierul", a precizat Mihai Lup.
Surse din cadrul Bechtel au precizat, vineri, pentru corespondentul NewsIn, că departamentul structuri nu va relua lucrul decât după elucidarea cauzelor producerii accidentelor de muncă.
Sebastian Gheorghe Bubău, sudor, de 47 de ani, și Marian Vădan, de 44 de ani, muncitor calificat, au decedat joi noapte la Luna, respectiv în noaptea dinspre joi spre vineri, la Crăiești, pe șantierul Autostrăzii Transilvania, după ce au căzut de la înălțimi de 22, respectiv 7 m.
Bubău avea un copil mic și încă două persoane în întreținere, iar Vădan avea doi copii. Amândoi erau căsătoriți și locuiau în județul Cluj.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii