Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Becali spune ca s-a gindit sa-l cumpere pe Marica si ca nu-l vinde pe Dica

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat miercuri ca s-a gindit la un moment dat sa-l cumpere pe atacantul Ciprian Marica de la Sahtior Donetk, dar si-a dat seama ca nu-i poate oferi un salariu mare, si a adaugat ca nu vrea sa-l vinda pe Nicolae Dica.
"Si Mihai Stoica a venit acum cu Dica, nu stiu ce, si i-am zis ca nu ma intereseaza sa-mi spui nici cine e echipa, ca nu-l vind. M-am gindit si am pus mina pe telefon sa-l sun pe Mircea Lucescu sa-l intreb cit costa Marica, dar m-am gindit imediat ca o sa vrea un milion salariu si nu pot sa-l iau, ca as fi dat si eu pe Marica 15 milioane, dar nu pot sa-i dau salariul pe care-l cere. Nu vine baiatul, se duce unde are un milion salariu, si m-am oprit. Astea erau gindurile mele, atit, mi-am dat seama ca nu pot sa-l iau, nu e vorba de lauda. Eu spun ceea ce gindesc", a comentat Becali.
Intrebat daca Steaua este intr-adevar interesata de portarul brazilian Andrey Nazario Afonso, Becali a afirmat: "Nu-l stiu". "E adevarat, Mihai?", l-a intrebat el pe managerul general Mihai Stoica, aflat in birou, iar acesta a confirmat. "Pe mine sa ma intrebati de politica, de Helmuth Kohl, nu de portarul brazilian. Am manager puternic la Steaua, el stie astea", a adaugat finantatorul FC Steaua.
Becali a mentionat ca "se va face ceva nou la echipa asta". "E posibil sa si plece, e posibil sa si vina, dar la fel de posibil e sa nici nu plece si sa nici nu vina. Nu stim deocamdata, se fac din mers, mai discutam cu Mihai Stoica, cu Olaroiu, dar nu luam acum nici o hotarire clara", a spus el.
Gigi Becali a precizat ca a reusit sa schimbe cit de cit mentalitatea in privinta cedarii jucatorilor. "Mai e cite unul care mai intreaba. Nu am venit in fotbal sa fac comert cu jucatori, sa vind. Daca cumpar jucatori, asta e o intrebare normala. Ce, sintem sclavi, tirg de vindut jucatori? Eu vreau sa fac echipa, pai cum sa faci performanta daca tu faci din cluburile romanesti tirguri de vindut? Am ajuns la o potenta materiala incit cumpar eu de la ei, nu ei de la mine", a comentat oficialul stelist.
Becali a mentionat ca zece milioane de euro pentru Radoi nu inseamna pentru el asa multi bani incit sa-l incinte. "N-am probleme de bani. Nu mai conteaza citi bani pun, nu spuneam sume inainte, cind eram mai sarac, dar acum? Nu faceam atunci bugete, dau cit e nevoie, asta spuneam atunci, cind nu prea aveam chiar asa. Acum dau cit e nevoie, ce conteaza?", a spus Becali.
Finantatorul gruparii din Bulevardul Ghencea a declarat ca anul 2006 a fost cel mai bun al Stelei si al unei echipe romanesti de dupa Revolutie. "Cu exceptia campionatului intern. Ne-am dat seama ca e greu sa tii capul de afis si in campionat, si in Liga Campionilor. Am invatat, iar la anul va fi probabil mai bine. Campionatul inca nu e terminat, dar mai sint sanse foarte mici. Am adus Real si Lyon aici, cinci puncte, zece milioane, ce sa vrei mai mult de atit? Mircea Lucescu spunea ca avem un campionat mai bun decit toate din estul Europei", a comentat el.
Becali a afirmat ca are cele mai mari merite in dezvoltarea fotbalului romanesc. "Spuneam de acum cinci-sase ani ca voi crea concurenta in fotbal. Ca sa poata sa tina pasul, trebui sa tina jucatorii. Uite-l pe Borcea, uite-l pe Copos, nu mai vind, cumpara. Cu lipsa de modestie, spun ca am contribuit cel mai mult la cresterea fotbalului romanesc. Daca nu eram implicat eu, si acum ne uitam la Liga Campionilor si la Cupa UEFA la televizor. Faptele vorbesc, de vrajeala sintem satui", a spus Gigi Becali.
El a anuntat ce isi doreste pentru 2007: "Finala Cupei UEFA, Liga Campionilor si mai departe in optimi in Liga Campionilor".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii