Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Becali, obligat să plătească 400.000 de euro chiria pentru stadionul din Ghencea

Clubul Sportiv al Armatei (CSA) Steaua a chemat în instanţă FC Steaua deoarece aceasta nu a plătit chiria şi utilităţile pentru baza sportivă din Ghencea în perioada iulie 2010 - august 2011.
Echipa patronată de Gigi Becali a renunţat să mai evolueze pe stadionul din Bulevardul Ghencea de la începutul sezonului.
Finanţatorul stelist s-a plâns de chiria foarte ridicată pe care trebuia să o plătească pentru ca echipa să evolueze pe Stadionul Steaua şi a renunţat să mai folosească terenurile din complexul sportiv din Bulevardul Ghencea.
Echipa Steaua a evoluat în partidele de pe teren propriu pe arenele din Ploieşti, Buzău şi Cluj şi a anunţat că în următoarea perioadă va evolua pe Arena Naţională.
Becali se află în conflict cu MApN legat de stadionul din Bulevardul Ghencea şi de sigla Steaua.
Clubul Sportiv al Armatei Steaua a susţinut că FC Steaua are datorii de 250.000 de euro, reprezentând chiria neachitată din ultima perioadă. Totuşi, CSA Steaua şi-a exprima disponibilitatea de a ceda arena şi terenurile de antrenament grupării patronate de Gigi Becali, cu condiţia să fie achitate toate datoriile.
Categorie articol: 

Comentarii