Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Becali l-a sunat pe Goga pentru a-i promite bani înaintea meciului cu CFR

Fost cameraman al clubului Universitatea Cluj, Silviu Darius Mureşan se afla cu Dorin Goga atunci când Gigi Becali l-a sunat pe atacant pentru a-i propune o sumă de bani în cazul unui rezultat pozitiv în meciul cu CFR Cluj. Mureşan a menţionat că Goga a avut două discuţii telefonice cu Gigi Becali, ambele după partida Stelei cu Dinamo din 2008.
El a mai precizat că jucătorul l-a refuzat pe Becali şi l-a anunţat că va vorbi cu preşedintele de atunci al Universităţii Cluj, Anton Doboş.
Totuşi, după discuţiile cu Gigi Becali, Goga şi Mureşan au convenit că este meciul vieţii pentru atacant, atât din punct de vedere al unui derbi, cât şi din punct de financiar. Mureşan a precizat că i-a promis atunci lui Goga că nu va vorbi cu nimeni despre cele întâmplate. Întrebat de procuror de ce a stabilit să nu spună cuiva, fostul cameraman al Universităţii Cluj a declarat că aşa a considerat că e mai bine.
La termenul de ieri de la Tribunalul Bucureşti a fost audiat şi Adrian Borza, fost jucător al Gloriei Bistriţa în 2006 şi actual component al lotului echipei Petrolul Ploieşti. El şi-a menţinut declaraţiile date la Parchet, conform cărora Gigi Becali le-a oferit jucătorilor bistriţeni 5.000 de euro pentru un egal şi 10.000 de euro pentru o victorie în partida cu Rapid.
Au mai fost audiaţi Sorin Vasile Vidian şi Andrei Ştefan, ambii martori ai procurorilor când a fost descoperită valiza cu bani în maşina lui Teia Sponte. Cei doi şi-au menţinut declaraţiile date în 2008, însă nu şi-au mai amintit dacă în automobil au fost găsite un pistol, un cuţit şi cinci fiole cu o anumită substanţă.
Categorie articol: 

Comentarii