Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Beat la volan, a intrat cu mașina într-un moped

* chiar dacă a consumat alcool, un brăilean nu s-a sfiit să urce la volanul mașinii, iar pe drum a intrat într-un moped * procurorii au terminat ancheta, iar dosarul a fost trimis spre soluționare Judecătoriei Brăila

 

Un brăilean în vârstă de 40 de ani, Marian V., din Frecăței, a fost trimis în judecată de către procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, după ce s-a urcat băut la volan și a intrat cu mașina într-un moped.

Potrivit procurorului, la data de 6 august 2016, organele de cercetare din cadrul Poliției Municipiului Brăila au fost sesizate cu privire la faptul că, pe o stradă din satul Titcov, comuna Frecăței, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane. La fața locului a fost identificat staționat autoturismul marca “VW Golf”, iar din primele verificări s-a stabilit că acesta a fost condus de către inculpatul Marian V., ce avea o alcoolemie de 1,80 grame la mie alcool pur în sânge. În partea din spate a autoturismului, căzut pe partea dreaptă a sensului de mers, a fost găsit mopedul marca “First Bike”, care prezenta avarii la partea din față, acesta fiind condus de un tânăr din localitate. Persoana rănită nu a depus însă plângere penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Inculpatul le-a povestit anchetatorilor că, la data de 6 august 2016, a consumat singur, la domiciliu, cinci litri de bere, ulterior urcându-se la volanul autoturismului pe care l-a condus pe drumurile publice din localitatea de domiciliu și a intrat în coliziune cu mopedul condus de un localnic.

Dosarul a fost trimis spre competența de soluționare a Judecătoriei Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii