Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Beat și fără permis, a furat o maşină lăsată cu cheile în contact şi a intrat într-un stâlp, în Stațiunea Lacu Sărat

* în noaptea de 26 mai, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la un accident produs în parcarea din staţiune şi s-a constatat că un tânăr de 18 ani ar fi sustras vehiculul * şoferul, băut şi fără permis, ar fi pierdut controlul asupra autoturismului și ar fi intrat într-un stâlp

 

 

Un tânăr de 18 ani a sustras o maşină aflată în parcarea staţiunii Lacu Sărat şi a dat o tură. El s-a oprit într-un stâlp, mai ales că era băut şi nu avea nici permis.

În noaptea de 26 mai, în jurul orei 01.00, poliţiştii rutieri au fost sesizați cu privire la faptul că, într-o parcare situată la intrarea în Stațiunea Lacu Sărat, s-a produs un accident rutier. „Din primele verificări a rezultat că este vorba despre un tânăr, în vârstă de 18 ani, din municipiul Brăila, care, profitând de neatenția utilizatorului unei mașini staționate în parcarea respectivă, ar fi sustras vehiculul, găsind cheile în contact. La scurt timp, acesta ar fi pierdut controlul asupra autoturismului și ar fi intrat într-un stâlp, rezultând vătămarea sa corporală”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Polițiștii au constatat că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,61 mg/l, acesta fiind condus la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale și recoltarea probelor biologice de sânge.

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, furt în scop de folosință, conducere a unui vehicul șără permis și sub influenţa alcoolului.

 

 

 

 

 
Categorie articol: 

Comentarii