Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Beată și nervoasă după o ceartă cu soacra, o șoferită și-a vărsat nervii pe mașinile din parcare

* o femeie de 51 de ani a mers la domiciliul fostei soacre, pentru a-și recupera cheia de la locuința personală, rămasă la fostul soț * numai că între cele două femei a izbucnit un conflict, iar nora a plecat și s-a urcat la volanul mașinii, lovind două  autovehicule din parcare * polițiștii au stabilit că avea o alcoolemie de  0,70 mg/l

 

 

O soacră și o noră au intrat în conflict. Nora, aflată sub influența alcoolului, a plecat nervoasă cu mașina și a izbit două autoturisme în parcarea blocului.

Azi-noapte, la ora 00.15, poliţiştii au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că a avut un conflict verbal cu fosta sa noră. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat o femeie de 51 de ani din Brăila. S-a stabilit repede de la ce a pornit conflictul și ce a dus la producerea coliziunii dintre mașini: nora s-a deplasat la domiciliul fostei soacre cu un autoturism, pentru a discuta personal asupra restituirii cheii de acces în locuință sa de către fostul soț și.... ”În urma discuțiilor purtate, nora s-a urcat în autoturismul personal și, efectuând manevra de mers înapoi fără să se asigure, a tamponat și avariat două autoturisme aflate în parcarea interioară a blocului. Întrucât aceasta emana halenă alcoolică, a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând că avea o concentrație 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, a precizat subinsp. Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

Șoferița a fost condusă la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele acesteia, polițiștii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.
Categorie articol: 

Comentarii