Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

BCR lanseaza pachetul "Mediplus"

Banca Comerciala Romana a lansat Pachetul de produse si servicii financiare "Mediplus BCR" destinat clientilor persoane fizice autorizate care isi desfasoara activitatea in clinici si cabinete medicale. Este vorba despre medici de familie, stomatologi, veterinari, precum si alte persoane fizice cu drept de libera practica ce desfasoara activitati conexe actului medical (biologi, biochimisti, fizicieni, tehnicieni dentari).
Pachetul financiar este compus din 4 componente obligatorii, respectiv un credit de investitii, un credit pentru sustinerea activitatii curente, o asigurare de Malpraxis si un card de debit.
In cazul creditului de investitii - Invest Extra/Super BCR - clientul poate opta pentru destinatia acestuia in functie de necesitatile de finantare, avind la dispozitie mai multe variante. Printre acestea se numara cumpararea sau construirea de spatii de lucru, modernizarea/amenajarea/consolidarea spatiilor reprezentind cabinete, birouri etc., achizitionarea de vehicule noi sau rulate din productia interna si din import, achizitionarea de echipamente de lucru (birouri, tehnica de calcul, tehnica medicala etc.)
Dobinzile practicate in cazul creditului de investitii sint urmatoarele: RON, tipul dobinzii: revizuita semestrial, pe termen scurt - 9%, iar pe termen mediu si lung - 9,5%; euro, variabila, 8,5% si 9%, iar la USD, variabila, 9,25%.
In cazul creditului pentru sustinerea activitatii curente, solicitantul poate opta intre o linie de credit in lei "Flux Extra BCR" pentru desfasurarea activitatii curente sau un credit pe obiect "Productiv Extra BCR", pentru cumpararea de materii prime, materiale necesare desfasurarii activitatii de productie, prestari servicii, cheltuieli legate de participarea la cursuri de specializare, simpozioane etc.
Pachetul include o asigurare de raspundere civila profesionala a medicilor specialisti (Malpraxis), emisa de BCR Asigurari SA si emiterea gratuita a unui card de debit BCR Visa Clasic/BCR Visa Electron/BCR Maestro, fara depunerea sumei minime obligatorii de plata.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii