Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Baza sportiva moderna la Salcia Tudor

Ieri, comuna Salcia Tudor a fost in sarbatoare. Locuitorii comunei au primit in folosinta un stadion modern, cu vestiare pentru gazde si oaspeti, dusuri, un teren pe care vor putea deprinde tainele sportului rege copii din aceasta comunitate si bineinteles, o cocheta tribuna care a fost luata cu aslat de suporteri de toate virstele.
La ora 12.00, Jan Buzatu, primarul comunei Salcia Tudor a taiat panglica inaugurind astfel stadionul, dupa care a avut loc si o sfestanie pe care au oficiat-o preotii locali.
A urmat bineinteles o partida de fotbal intre Recolta Salcia Tudor, echipa anilor 1968, la care a evoluat si Aurel Micu "Mutu" cum ii spun locuitorii din comuna si o formatie formata din jucatori tineri, iar arbitru a fost Victor Titirisca una dintre fostele glorii ale fotbalului brailean.
"Am reusit sa obtinem doua proiecte, primul fiind reabilitarea, dotarea si modernizarea caminului cultural, cel de-al doilea constructia stadionului de fotbal. Aceasta investitie la care 75% din fonduri au venit de la Consiliul Judetean iar 25 % de la Consiliul Local a costat cam 2 miliarde 400 000 lei vechi. Baza sportiva va fi utilizata atit de copiii din comuna, bineinteles dupa un program stabilit dar si de viitoarea formatie de seniori, pe care vrem sa o inscriem in Campionatul judetean de fotbal. Acum, pentru ca am reusit sa definitivam aceste doua proiecte, vom incerca sa mai derulam tot atitea. Vrem sa infiintam un dispensar in cel mai mare sat din judet, la Cuza Voda, dar sa amenajam si o pasune comunala stil UE", a declarat Jan Buzatu, primarul Salcia Tudor.
Dupa meci, fotbalistii si locuitorii comunei, prezenti la stadion, au fost invitati la o masa festiva cu pastrama, mici si vin.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii