Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Baza sportivă de la Scorţaru va fi construită de "Repavil Cons"

Unitatea Administrativ Teritorială (UAT) Scorţaru Nou a anunţat zilele acestea câştigătorul contractului de execuţie a proiectului investiţional ce vizează construirea în comună a unui teren de sport, de fapt a unei baze sportive multifuncţionale de grad
2. Potrivit anunţului publicat în SEAP, est vorba despre "Repavil Cons", din Brăila, care s-a bătut în oferte cu alţi 5 contraofertanţi. Varianta de procedură aleasă de autoritatea contractantă pentru desemnarea constructorului în acest proiect a fost cererea de oferte, iar criteriul de selecţie a fost "oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic" în care 80% din punctaj este acordat componentei preţ, 10% pentru perioada de garanţie oferită şi încă 10% pentru durata de execuţie.
Firma câştigătoare va trebui să realizeze în intravilanul comunei Scorţaru Nou o bază sportivă formată din vestiar, suprafaţă de joc (teren de tenis, baschet şi handbal), împrejmuire teren şi instalaţie nocturnă. Pentru realizarea acesteia, iniţial se estimase o valoare de aproape 900.000 lei (894.750 lei mai precis), bani atraşi de UAT Scorţaru Nou din bugetul naţional prin programul Ministerului Dezvoltării pentru realizarea a 1.000 de săli de sport în zona rurală. Din selecţia de oferte a fost aleasă câştigătoare oferta celor de la "Repavil Cons", care s-au angajat să realizeze proiectul contra sumei de circa 603.000 lei, adică undeva cu aproximativ 300.000 lei mai puţin decât valoarea estimată la lansarea procedurii.
Pentru realizarea investiţiei, Consiliul Local Scorţaru Nou a atribuit un teren din intravilanul localităţii, în suprafaţă de 3.600 mp. În incinta bazei sportive se vor mai amenaja o parcare pentru 8 locuri, precum şi o alee pietonală pentru acces sportivi şi una pentru public. Clădirea vestiarelor va fi o construcţie fără etaj, iar suprafaţa de sport va avea dimensiunea de 23,5 m x43 m şi va conţine un teren de handbal, un teren de baschet şi un teren de tenis. În ce priveşte instalaţia de nocturnă, aceasta va consta în montarea a 4 stâlpi în colţurile terenului de sport, fiecare stâlp fiind prevăzut cu câte 2 reflectoare.
De precizat că, potrivit Registrului Comerţului, firma "Repavil Cons" este proprietatea exclusivă a lui Georgel Ştefan, societatea înregistrând în 2010, cel mai recent an de raportare, o cifră de afaceri de 1,46 milioane lei, din care a rezultat un profit de aproximativ 3.000 euro, cu o echipă de 25 de angajaţi.
Categorie articol: 

Comentarii