Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Batuti de mascati

Simbata, seara, un brailean in virsta de 26 de ani a fost internat la Terapie intensiva dupa ce a fost batut de luptatorii D.P.I.R. in timpul unei razii desfasurate in cartierul Obor. Atit acesta, cit si un altul, sustin ca nu aveau nici o legatura cu cei care perturbasera linistea in zona si ca au fost batuti fara nici un motiv.
Ionut Radu si Costel Chiochina au ajuns la spital dupa ce, initial, au fost dusi la Politie, unde au dat declaratii, iar primul dintre ei a fost sanctionat contraventional pentru tulburarea ordinii si linistii publice. Ionut Radu a precizat ca a fost luat de mascati imediat dupa ce a coborit dintr-un taxi si ca a fost trintit de citeva ori intr-un chiosc, caruia i s-au spart si geamurile de la repetatele zdruncinaturi. Cel de-al doilea are si un martor, vinzatoarea unui alt chios din zona, care a spus ca tinarul isi cumpara ceva in momentul in care mascatii l-au luat pe sus.
La spital, lui Ionut Radu i s-a stabilit diagnosticul traumatism craniocerebral, fisura antebrat drept, contuzii toracice si fisura nazala. In timp ce i se faceau raze, tinarul a lesinat si a fost internat imediat si dus la Terapie intensiva. Costel Chiochina a fost diagnosticat cu fisura picior sting si multiple contuzii la degetele miinii drepte.
Referitor la aceste declaratii, comisarul Fanel Arama, adjunctul sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Braila a precizat ca pina la acest moment nu s-a inregistrat nici o plingere din partea vreunuia dintre cei sanctionati, dar in cazul in care se va intimpla acest lucru, se va analiza situatia. "In timpul unei razii in cartierul Obor a fost descoperit un grup de tineri care perturba linistea in zona. Multi dintre ei au adresat injurii politistilor si nu s-au supus somatiilor. Doi dintre ei, Iulian Ionescu si Ionut Radu, au fost sanctionati cu cite 200 lei", a declarat comisarul Arama.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii