Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Batuta cu bestialitate de iubitul cu 20 de ani mai tinar

Idila cu nabadai la batrinete, in localitatea Scortaru Nou. O femeie de 77 de ani a fost aproape ucisa in bataie de concubinul ei, care e mai tinar cu 23 de ani. Georgeta B. si Stan C. s-au cunoscut in urma cu citiva ani, si s-au hotarit sa-si petreaca impreuna batrinetile. Totul ar fi mers bine daca, spun satenii, barbatul n-ar fi baut, iar femeia n-ar fi vrut ca acesta sa o iubeasca mai cu foc, in loc sa stea in crisma. Ultima cearta se pare ca tocmai de aici a pornit: Stan a venit beat acasa si cu chef de un somn bun. Georgeta, insa, se tot dadea pe linga el, incercind sa-l imbratiseze cu tandrete. Cind a vazut ca este refuzata, i-a reprosat concubinului ca se tine doar de bautura. Stan s-a enervat si si-a luat iubita la bataie. Dimineata, cind s-a trezit, barbatul si-a vazut concubina mai mult moarta decit vie, zacind in pat, s-a speriat si a fugit din sat.
Dupa doua zile, cind au vazut ca nu mai iese nimeni din casa, citeva vecine au intrat in locuinta celor doi, sa vada daca acestia nu sint cumva bolnavi. Au gasit-o pe batrina, zacind fara cunostinta si au anuntat imediat Politia si Salvarea. Femeia a fost transportata la Spitalul Judetean Braila, batuta mar, cu coastele rupte, miinile pline de vinatai si cu rani la cap. Dupa ce i-au acordat primele ingrijiri si au constatat ca leziunile la cap sint foarte grave, medicii au trimis-o la sectia Neurochirurgie a Spitalului Judetean Galati, unde a fost operata pe creier.
"Pacienta prezinta un traumatism cranio-cerebral, un traumatism toracic si fractura de gamba dreapta. Cazul a fost foarte grav, s-a prezentat in coma si a fost operata de urgenta. Starea acesteia este extrem de grava", a declarat dr. Mihai Bucatanschi, purtatorul de cuvint al Spitalului de Urgenta Galati.
Politistii braileni au deschis deja o ancheta, in acest caz, si-l cauta pe presupusul agresor, care a disparut din localitate. "Din primele cercetari, se pare ca femeia a fost batuta de concubinul sau, care era in stare de ebrietate. Ei nu sint la prima cearta de acest fel. In cauza s-a deschis dosar penal si in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale de care are nevoie victima, vom stabili si incadrarea juridica a faptei. Oricum, este vorba, cel putin deocamdata, de vatamare corporala grava, iar daca victima va deceda, se va discuta despre lovituri cauzatoare de moarte", ne-a declarat comisar-sef Ionel Decu, adjunctul sefului IJP Braila. Potrivit lui Decu, desi aproape ucisa in bataie, Georgeta B. a refuzat sa depuna plingere impotriva concubinului sau, atunci cind a discutat cu politistii, inainte de a intra in coma.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii