Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Batut si violat de tovarasii de pahar in casa lui

Petrecere incheiata cu bataie si viol. S-a intimplat in noaptea de vineri spre simbata, intr-un apartament din cartierul Vidin, unde un barbat de 38 de ani a cazut victima furiei si apoi poftelor sexuale ale tovarasilor alaturi de care bause ore in sir. Totul s-a intimplat intr-un bloc de pe strada Eroilor, unde patru barbati si doua tinere s-au adunat pentru o petrecere. Ei au baut, de-a valma, bere, sampanie si coniac, dupa care doi dintre barbati, beti turta, s-au enervat pe al treilea, gazda, Dan M., care nu nimerea sa taie cartofii, pentru a pregati ceva de mincare. In plus, unul dintre ei si-a amintit ca gazda il reclamase la politie, pentru ca i-ar fi furat telefonul, in urma cu circa un an. Furiosi, oaspetii l-au luat la bataie pe Dan M., lovindu-l cu pumnii si cu picioarele. Dupa ce l-au umplut de singe, ei l-au dezbracat si unul dintre acestia l-a si violat. Cum indivizii nu dadeau semne ca au de gind sa-l lase in pace, victima a sarit pe geam, de la parter, dezbracata de la briu in jos si, cu ultimele puteri, a luat-o la fuga. Barbatul a fost vazut de o patrula de jandarmi care l-a luat din strada si a anuntat Salvarea. Pina sa vina Ambulanta, Dan M. le-a povestit oamenilor legii ce i s-a intimplat . "Ne-am adunat la mine, sa bem ceva si apoi, ei m-au luat la bataie. Si-au adus aminte ca l-am acuzat pe unul dintre ei ca mi-a furat un telefon, anul trecut, si ca l-am reclamat la politie. Dupa ce m-au lovit cu pumnii si picioarele, unul dintre ei m-a si violat, si in gura si prin spate", a declarat barbatul.
Dupa ce Ambulanta a dus ranitul la spital, jandarmii, in baza datelor oferite de victima, i-au identificat pe participantii la petrecere si l-au prins pe unul dintre acestia, Valentin L, de 20 de ani, care a fost luat la intrebari. Barbatul a explicat ca el nu l-a atins pe Dan M., ceilalti doi prieteni fiind agresorii. "Ne distram si Dan a vrut sa faca niste cartofi si nu nimerea sa-i taie si i-a enervat pe ceilalti. Noi bausem mult si eram beti toti. Au dat grup in el, l-au lovit cu pumnii si cu picioarele. Eu n-am dat in el, am incercat sa-i opresc pe ceilalti, dar nu am putut. Apoi, l-au dezbracat in gluma si lui i-a fost frica. Erau doar glume, i-au zis "stai, ca nu pot sa te f... ca esti imbracat!", i-au dat pantalonii jos si chilotii si el a fugit de frica, a prins momentul si a sarit pe geam".
"In timp ce ne aflam in patrulare, am descoperit pe strada, in toiul noptii, o persoana de sex masculin dezbracata de la briu in jos, aflata in stare de soc si plina de singe pe fata. Am oprit masina si intrucit persoana prezenta leziuni in zona capului, am chemat Serviciul de Ambulanta, care l-a transportat pe barbat la spital”, ne-a declarat serg. maj. Violeta Sandu, din cadrul Jandarmeriei Braila.
Simbata, dimineata, jandarmii au predat dosarul Politiei, pentru continuarea cercetarilor. Oamenii legii i-au gasit si pe ceilalti doi barbati participanti la petrecerea de pomina, iar unul dintre acestia a recunoscut violul. Daca va fi gasit vinovat, el risca sa infunde puscaria pentru multi ani, de acum incolo.
Categorie articol: 

Comentarii