Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Batausii de la Insuratei ramin dupa gratii

Magistratii Tribunalului Braila au respins, in urma cu doua zile, recursul formulat de cei sapte indivizi retinuti week-end-ul trecut la Insuratei, in urma unor spectaculoase descinderi ale politiei brailene. Stefan Bratu, 23 de ani, Dumitru Budileanu, 51 de ani, Neculai-Nicu Chioru, 25 de ani, Marian Chioru, 22 de ani, Dumitru Anghelescu, 29 de ani, Georgel Gheorghe, 20 de ani si Neacsu Bratu, 41 de ani, vor ramine dupa gratii, pe numele lor fiind emise mandate de arestare preventiva pentru ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea grava a linistii si ordinii publice, lovire, respectiv distrugere, port ilegal de arme albe si vatamare corporala. Al optulea suspect, Nicusor E., in virsta de 17 ani, este in prezent cercetat in stare de libertate.
Potrivit Parchetului de pe linga Tribunalul Braila, "in seara zilei de 16 iulie 2008, ora 18.00, pe strada Principala din Insuratei, Bratu Stefan si Encea Nicusor l-au agresat pe Rosu Marian (55 de zile de ingrijri medicale) si au distrus autoturismul lui Anghelescu Constantin, perturbind grav linistea si ordinea publica. In aceeasi seara, la ora 21.30, Bratu Stefan, Encea Nicusor, Gheorghe Georgel, Chioru Marian si Chioru Neculai-Nicu l-au agresat pe strada pe Sulica Dumitru (10 zile de ingrijiri medicale), perturbind grav linistea si ordinea publica. De asemenea, in aceeasi noapte, incepind cu ora 22.30, Budileanu Dumitru si Bratu Neacsu, avind asupra lor bite si topoare, au patruns fara drept in imobilul lui Gheorghe Jenel, distrugindu-i autoturismul si agresindu-l pe Stefan Bratu (55 de zile de ingrijiri medicale)".
Oamenii legii considera ca faptele comise - un adevarat razboi intre gruparile din Insuratei - prezinta un ridicat grad de pericol social, lasarea suspectilor in libertate fiind un "pericol pentru ordinea publica", in conditiile in care arestarea preventiva constituie "o masura necesara pentru apararea linistii si prevenirea faptelor penale, precum si protejarea drepturilor si libertatilor cetatenilor".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii