Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bataie cu bite si rangi, in toiul noptii

Bataie cu rangi si bite, in noaptea de joi spre vineri, in cartierul Lacu Dulce. Un grup de indivizi a intrat cu forta intr-o locuinta, dupa ce au spart geamurile casei si i-au luat la bataie pe cei dinauntru, cerindu-le bani.Totul s-a intimplat in jurul orei 1.00, cind linistea noptii s-a facut tandari in zgomote de geamuri sparte si urlete disperate. Familia atacata s-a trezit in casa cu mai multe persoane inarmate cu rangi, bite si furci. Oamenii s-au trezit speriati din somn si au incercat sa se ascunda sau sa fuga care incotro. Cei care au fost vizati de atac au fost, de fapt, doi chiriasi ai proprietarului, pe care indivizii doreau sa-i jefuiasca. Femeile din casa au inceput sa tipe ca din gura de sarpe, iar doi dintre barbati au reusit sa se strecoare afara si sa ceara ajutor prin vecini, care au chemat jandarmii, iar agresorii s-au retras.
Cum totul s-a intimplat foarte repede si victimele fusesera luate din somn, in primele momente nimeni n-a stiut exact cine pe cine a atacat, astfel ca oamenii au iesit cu totii in strada - unde se simteau mai in siguranta decit in propria casa, pentru ca se adunase multimea -, si au inceput sa se certe intre ei, care pe care a atacat. Cind au ajuns jandarmii, scandalul era in toi: "Aoleu! Veniti aici! Noi i-am lasat pe baieti sa doarma o noapte la noi si-au intrat peste ei, sa-i omoare! Ca la omul ala pe care l-a omorit in casa, la noi a spart geamurile prin spate, au intrat cu forta si acum i-a bagat si pe aia la bataie! Ne-a omorit, si mai multe nu! Ne-a distrus casa! Ei au spart geamurile!", striga, isterizata, una dintre femei, in mijlocul strazii, indicind trei tineri, care se aflau in casa. "Fa, nu ti-e rusine? Cine a spart geamurile? Tu stii ce vorbesti?", a contrazis-o, nervos, proprietarul.
Inauntru, oamenii legii au gasit casa devastata, geamurile sparte si mai multe persoane ranite. "M-au luat si m-au muscat! Doua persoane ma tineau, ca sa ma bata! Ne-a luat din somn, toti dormeam!", a declarat una dintre victime.
"De la munca am venit, voiam sa ne odihnim si ne-a luat din somn! Am incarcat la gunoaie, toata ziua am incarcat, si din somn m-a luat, nu putem sa ne odihnim in casa!", a inceput sa plinga o femeie.
"Eu dormeam, cu nevasta-mea, cind au sarit aia, mi-au spart geamurile si au intrat peste mine, ca cica eu am bani, ca, vezi Doamne, muncesc", a declarat un alt tinar, cu timpla insingerata.

Galagie in cartier

Cum familia atacata iesise in strada, de frica sa nu apara din nou agresorii, si facea zgomot, unul dintre vecini care dorea sa se odihneasca s-a enervat si a sarit si el la bataie, ca sa-i trimita pe toti la culcare. "Intrati in casa, fir-ati ai dracului, ca vrem sa ne odihnim! Duceti-va la voi in curte sa faceti scandal, nu in strada, in fata curtii mele! Mai femeie, esti tare in gura! Du-te, fa, in fata la poarta ta!", urla barbatul, care, dupa ce a palmuit-o pe una dintre femei, a incercat s-o loveasca si cu un par. Numai interventia jandarmilor a impiedicat un nou conflict general, de aceasta data, in strada.
"Jandarmii au fost solicitati sa intervina pentru a aplana un conflict spontan, care a aparut in cartierul Lacu Dulce. La fata locului, s-a constatat ca a fost vorba despre o familie atacata cu bitele si rangile in propria locuinta, de mai multi indivizi. Mai multe persoane au fost conduse la sediul Jandarmeriei, pentru continuarea cercetarilor", ne-a declarat lt. Iulian Timofei, purtatorul de cuvint al Jandarmeriei Braila. Cei vinovati vor fi acuzati de violare de domiciliu si vatamare corporala.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii