Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Baschetbaliștii de la Cuza Sport pregătesc turneul semifinal

* lotul s-a reunit luni, la Polivalentă, iar antrenamentele se fac atât în sală cât și la Stadionul Municipal * până vineri echipa se va întări cu încă doi jucători din Liga Națională

 

După o scurtă vacanță lotul echipei Cuza Sport s-a reunit luni, la Sala Polivalentă, jucătorii urmând să se pregătească sub comanda antrenorilor Cătălin Ștefănescu și Mircea Totolici pentru faza a doua a competiției, turneul semifinal al Ligii I. Iar formația brăileană, cea mai bună din acest eșalon în faza grupelor, se pregătește atât în Polivalentă cât și la Stadionul Municipal deoarece dorește să se califice fără emoții la turneul final și apoi să acceadă în Liga Națională. Pentru realizarea următoarelor două obiective conducerea clubului de baschet brăilean și-a asigurat deja serviciile lui Dragoș Mircea Onea de la BCM U Pitești, iar până vineri vrea să definitiveze alte două transferuri, vizați fiind tot jucători din primul eșalon baschetbalistic al României.

La primul antrenament, unul coordonat de Anamaria Ioniță și cei doi secunzi, Ciprian Țelinoiu și Andrei Ciubotariu, au participat 12 jucători, Adrian Movileanu, Șerban Halici, Dan Feraru, Andrei Sava, DeAllen Jacson, Joshua Keyes,  Alin Andrieș, Adrian Țocu, Andrei Damian, Florin Voiculeț, Eduard Urdă, precum și noua achiziție, Dragoș Mircea Onea. Alexandru Koler și Andrei Căpușan au absentat motivat, iar Cristian Corneanu a plecat la o altă formație.

“Am început pregătirile pentru turneul semifinal și toți jucătorii sunt conștienți că ne așteaptă meciuri mult mai grele, de aceea se pregătesc cu mare ambiție. Este grea această parte pentru că ne axăm în special pe antrenamente cu carcater fizic, dar este o perioadă de acumulări fizice care ne vor prinde foarte bine în această a doua parte a campionatului. Avem și vești bune în ceea ce privește finanțarea echipei atât din partea Consiliului Județean, cât și al Primătiei Brăila și tragem tare pentru că în această vară vrem să ne îndeplinim visul nostru cât și al sutelor de iubitori ai baschetului din Brăila, accederea în Liga națională, ne-a declarat Mircea Totolici, managerul clubului Cuza Sport.

În primul meci din cadrul turului turneului semifinal Cuza Sport va juca pe 21 ianuarie, în deplasare la CSO Voluntari.
Categorie articol: 

Comentarii