Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Baschetbaliştii de la Cuza Sport se reunesc în această seară la Sala Polivalentă

odată cu reunirea lotului începe şi cursa spre Liga Naţională • primul meci oficial va avea loc în weekend-ul următor la Constanţa

 

La 10 ani de la înfiinţarea clubului, baschetbaliştii echipei de seniori de la Cuza Sport Brăila reîncep de astăzi cursa spre Liga Naţională. După o scurtă vacanţă, jucătorii vor face în această seară, sub comanda managerului clubului Mircea Totolici şi a antrenorului Cătălin Ştefănescu, primul antrenament din 2017, urmând ca până la finalul săptămânii viitoare, când se va relua returul Ligii I, să pregătească meciul din deplasare, cu Athletic Constanţa. La prima şedinţă de pregătire vor lipsi motivat Bogdan Bandu şi Căpuşan, care vor veni la Brăila vineri, iar sâmbătă, după sosirea americanului Richard Mc Calop, lotul va fi complet. Fiind pe primul loc în grupa a treia, obiectivul echipei Cuza Sport este unul singur, promovarea în Liga Naţională.

“Joi, la ora 20.00, lotul se va reuni la Sala Polivalentă şi vom demara pregătirile în vederea partidei de la Constanţa. Sandu, Căpuşan şi Mc Calop vor sosi la Brăila până la finalul acestei săptămâni. Începem anul 2017 de pe primul loc în grupă şi sperăm ca la finalul returului să ne păstrăm această poziţie, pentru a avea un moral bun în vederea turneului semifinal. Sper ca autorităţile locale să ne sprijine în continuare pentru că numai împreună putem realiza obiectivul pretenţios pe care ni l-am propus şi pe care noi suntem hotărâţi să-l realizăm, accederea în Liga Naţională”, a declarat Mircea Totolici, managerul clubului Cuza Sport.

 

Echipele de juniori calificate la turneul semifinal reiau pregătirile tot astăzi

Tot de astăzi, 5 ianuarie, reiau pregătirile şi componenţii echipelor de juniori U16 şi U18, aceste două formaţii urmând să participe, tot de săptămâna viitoare, la turneul semifinal. Ambele vor evolua în weekend-ul următor la Brăila în sala Polivalentă, la U18, sâmbătă, 14 ianuarie, Cuza Sport o va avea ca adversară pe Ştiinţa Bucureşti, iar a doua zi, la U16, formaţia brăileană o va întâlni pe Laguna Bucureşti.

Tot acum vor demara antrenamentele şi componenţii formaţiilor de juniori care au ajuns la turneul semifinal. Sper ca ambele echipe să-şi continue evoluţiile bune şi să facă pasul spre ultimul act al competiţiei”, a mai spus Mircea Totolici.
Categorie articol: 

Comentarii