Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Baschetbaliştii de la Cuza Sport şi suporterii lor, împreună pentru Bogdi!

• “Să dăm dovadă de solidaritate şi să-l ajutăm”, este îndemnul conducerii echipei Cuza Sport cu prilejul turneului final al Ligii I la baschet masculin • competiţia, care se desfăşoară în perioada 27-29 mai, este o premieră pentru oraşul nostru • participă patru echipe: Cuza Sport Brăila, CSU Ştiinţa Bucureşti, Colegiul Naţional Aurel Vlaicu Bucureşti şi ABC Athletic Constanţa • primele două clasate promovează în Liga Naţională • “Aşteptăm lumea la sală, împreună să ne vedem visul împlinit”, a declarat Mircea Totolici

 

Brăilenii continuă să îl ajute pe băieţelul de numai 3 anişori diagnosticat cu tumoră la ficat şi fac în continuare eforturi pentru a strânge bani pentru acesta. De data aceasta, acţiunea caritabilă va avea loc la Sala Polivalentă, în perioada 27 – 29 mai, odată cu cel mai important eveniment baschetbalistic pe care Brăila îl organizează în premieră, turneul final al Campionatului Naţional de Baschet, competiţie la care vor participa primele patru clasate din Liga I şi anume Cuza Sport Brăila, CSU Ştiinţa Bucureşti, Colegiul Naţional Aurel Vlaicu Bucureşti şi ABC Athletic Constanţa. Primele două clasate ale acestui turneu vor promova în Liga Naţională.

“Ne alăturăm şi noi celorlaţi oameni cu suflet mare din Brăila şi, cu prilejul acestui turneu, vom încerca să strângem bani pentru tratamentul lui Bogdi. Pe parcursul celor trei zile ale competiţiei, o urnă mobilă va fi prezentă la Polivalentă, sper din tot sufletul ca suma necesară tratamentului să fie strânsă şi cu ajutorul nostru”, ne-a declarat Mircea Totolici, managerul clubului Cuza Sport.

Formaţia brăileană de baschet a avut o evoluţie foarte bună în acest campionat, a câştigat grupa din care a făcut parte şi a încheiat de asemenea pe primul loc turneul semifinal. Acum, Cuza Sport se află, pentru a doua oară consecutiv, la un turneu final, unul la finalul căruia doreşte o clasare pe primele două locuri.

Referitor la obiectivul echipei brăilene la acest turneu final, sursa citată a fost foarte categorică.

“Odată cu acest turneu, visul nostru, al brăilenilor, este acela de a ajunge în Liga Naţională. Suntem pregătiţi să ne luptăm de la egal la egal cu celelalte trei echipe, iar la final să fim pe primele două locuri. Aşteptăm lumea la sală, intrarea este liberă, iar aportul publicului va fi decisiv. Partidele din ultimele două zile vor fi televizate. Ne pregătim nu numai să sărbătorim accederea în Liga Naţională, dar încercăm din răsputeri să fim şi o gazdă foarte bună şi să le asigurăm participantelor condiţii optime”, a mai precizat Mircea Totilici.

 

Programul turneului:

Duminică, 27 mai:

Ora 17.30 CSU Ştiinţa Bucureşti – CN Aurel Vlaicu Bucureşti

Ora 20.00 Cuza Sport Brăila – Athletic Constanţa

Luni, 28 mai:

Ora 17.30 ABC Athletic Constanţa – CSU Ştiinţa Bucureşti

Ora 20.00 Cuza Sport Brăila – CN Aurel Vlaicu Bucureşti

Marţi, 29 mai:

Ora 17.30 CN Aurel Vlaicu Bucureşti – ABC Athletic Constanţa

Ora 20.00 Cuza Sport Brăila – CSU Ştiinţa Bucureşti
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii