Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Barurile din municipiu şi sălile de jocuri, luate cu asalt de “mascaţi”

în week-end, poliţiştii şi jandarmii, ajutaţi şi de un câine de urmă au acţionat intens în mai multe zone din oraş • mai multe dube au fost observate de martori,  pe Bulevardul Dorobanţilor, strada Şcolilor sau strada 1 Decembrie 1918  

 

Poliţişti, jandarmi, câine de urmă, în acţiune pe raza municipiului!

Acţiuni de amploare au fost efectuate în acest week-end, barurile, sălile de jocuri şi de pariuri fiind luate cu asalt. Potrivit martorilor, în seara de vineri, mai multe echipaje au fost în acţiune în câteva zone, respectiv pe Bulevardul Dorobanţilor, strada Şcolilor, Calea Galaţi, pe strada 1 Decembrie 1918. Raziile au continuat sâmbătă şi duminică.

După cum au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila,

în perioada 14 - 16 februarie, poliţiştii brăileni au acţionat în municipiu, dar şi în judeţ, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate 26 de acţiuni şi s-a intervenit la 125 evenimente, dintre care 100 sesizate prin apel 112. “În urma activităţilor, poliţiştii au aplicat pentru neregulile constatate 410 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 197.000 de lei”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al IPJ Brăila.

Poliţiştii rutieri au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, fiind reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 36 de permise. De asemenea, pentru neregulile constatate la autovehicule, poliţiştii au retras cinci certificate de înmatriculare.
Categorie articol: 

Comentarii