Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Barul de noapte de la "Traian", locul perfect pentru distractie

Ziua Indragostitilor a fost sarbatorita, miercuri, si in spatiul proaspat amenajat al Barului de noapte "Traian". Desi incaperea este relativ mica si ar putea parea apasatoare, solutia aleasa pentru renovare, zugravirea in culori deschise, a creat impresia unei sali mai mari, mai luminoase, care te imbia la distractie, mai ales ca atit sala barului, cit si scarile de acces au fost decorate cu baloane rosii, inimioare, tul rosu si nelipsitele luminari rosii pe mese.
Romantismul atmosferei a fost accentuat de muzica aleasa cu grija de DJ. Machedonu', melodii de neuitat pentru toate generatiile, incepind cu "Unchained melody" din 1965 a grupului "Righteous Brothers", pina la nemuritoarea "Lambada" a formatiei "Kaoma", lansata in 1989 sau noile melodii ale lui Stefan Banica. Programul artistic al serii a fost completat cu citeva cintece interpretate foarte bine la chitara si voce de Manuela Nichita, studenta in anul IV la Universitatea "Dunarea de Jos" din Galati.
Meniul a fost si el adecvat momentului. Invitatii s-au putut bucura la aperitiv de o salata de cruditati din morcov, telina, ridichi, salata verde si lamiie, apoi a fost servita o friptura generoasa din piept de pui cu garnitura de ciuperci si salata de sfecla rosie coapta. Totul a fost asortat cu bere blonda. La desert, doamnele, domnisoarele si domnii au savurat o delicioasa crema de ciocolata cu frisca, portocale si kiwi.
Atuul barului de noapte de la "Traian" este insa ringul de dans, deosebit de generos, care da posibilitatea tuturor celor de la mese sa se distreze si sa danseze fara sa-i deranjeze pe ceilalti. Gresia bej, lucioasa, ispiteste la dans, astfel ca perechile de indragostiti care au calcat pragul barului in seara de 14 februarie s-au distrat la cote maxime, neputind rezista sa stea pe scaune, la mese. Atmosfera a fost atit de potrivita pentru declaratiile de dragoste incit unul dintre clienti a cumparat un trandafir rosu de la un vinzator ambulant si, in genunchi, la microfon, i-a declarat dragoste eterna perechii sale, moment emotionant aplaudat de toti invitatii. Distractia s-a terminat tirziu, in jurul miezului noptii, cind invitatii au plecat de nevoie, pentru ca a doua zi trebuia sa mearga la serviciu, altfel, probabil ca s-ar fi distrat pina in zori.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii