Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Barbatul care si-a ucis sotia cu singe rece a fost dat pe mina judecatorilor

Retinut inca din data de 30 iunie a. c., Dumitru Pavel, 56 de ani, mecanic la SC "Galmopan" SA, poreclit "Porumbelu", a fost trimis in judecata, in stare de arest preventiv, pentru infractiunea de omor calificat (art. 174-175 Cod Penal). Barbatul, mare consumator de bauturi alcoolice, si-a urmarit sotia la locul de munca, a tirit-o catre linia de tramvai de pe strada Grigore Alexandrescu si a hacuit-o fara nici o remuscare, in loc public. Victima a murit pe loc, intr-o balta de singe, fiind injunghiata de mai multe ori in git si in inima.
Manda si Dumitru Pavel au locuit pe strada Unirii 121, din casatoria lor rezultind cinci copii. Potrivit procurorului Gheorghe Constantinoiu, de la Parchetul de pe linga Tribunal, "din pricina comportamentului inculpatului, care devenea violent" mai ales la bautura, de vreun an de zile, Manda a fost nevoita sa plece de acasa, hotarita sa divorteze. Femeia s-a angajat ca barman la un cafe-bar situat pe strada Grigore Alexandrescu, in Radu Negru, locuind cu chirie pe la diverse persoane din oras. "Porumbelu" nu s-a impacat cu gindul ca a fost parasit si a cautat-o pe Manda de mai multe ori la bar, provocind scandal.
Pe 28 iunie 2008, barbatul a venit acasa beat si suparat pentru ca, fiind prins cu produse furate de la serviciu, risca sa fie dat afara. A tot baut pina in dimineata zilei de 30 iunie cind, stiind ca sotia sa este in tura de dimineata, s-a decis sa o pedepseasca. Asasinul a luat un cutit, a urcat pe bicicleta si apoi a pindit-o pe femeie exact cind se pregatea sa intre in cafe-bar, la ora 6.30. Dupa un schimb de replici, Manda a inceput sa strige "Ajutor, politia!". Pavel a tras-o catre liniile de tramvai si acolo i-a implintat cutitul in trup, in zone vitale git, inima), dupa care a urcat pe bicicleta si s-a dus la un bar sa-si potoleasca setea cu bere. Criminalul a fost vazut de citeva persoane, unul chiar a aruncat cu o piatra in el, insa Manda n-a putut supravietui loviturilor de cutit. Mai tirziu, oamenii legii au gasit cutitul corp delict aruncat intre liniile de tramvai si pe victima citiva metri mai incolo, zacind fara suflare intr-o balta de singe. Dumitru Pavel risca pina la 25 de ani de inchisoare, in cazul in care va fi condamnat de instanta.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii