Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Barbatul care a sechestrat o vinzatoare a fost dat pe mina judecatorilor

In virsta de 32 de ani, Sebastian Petre, din satul Lanurile, comuna Viziru, dulgher la SC "Olcocons" SRL Braila, a fost trimis in judecata pentru ca, desi insurat si cu un copil acasa, a luat "cu japca" o fata de 18 ani de pe strada, a urcat-o intr-un taxi, a lovit-o si a incercat s-o duca la domiciliu, ca s-o violeze. Acelasi individ l-a batut pe un barman si apoi i-a sustras un lant de aur de 24 de grame, pe care l-a amanetat. Autorul infractiunilor a fost deja arestat preventiv. Doi colegi de munca de-ai inculpatului, fratii Laurentiu si Marian S. - anchetati in aceeasi cauza -, au fost scosi de sub urmarire penala, scapind cu cite o amenda administrativa de 700 de lei.
Dupa ce s-a ametit bine la un cafe-bar din Lacu Dulce, in seara zilei de 26 octombrie 2008, Sebastian Petre s-a decis sa o "agate" pe o tinara, Luminita I., pe care o stia din vedere, vinzatoare la un non-stop situat in cartierul Plantelor. Potrivit anchetatorilor, in jurul orei 22.00, el s-a deplasat la magazin cu un taxi, spunindu-i taximetristului ca "merge sa-si ia sotia de la serviciu". Dupa ce partea vatamata a parasit locul de munca, agresorul a prins-o de mina si de git, a bruscat-o, apoi a impins-o in taxi, spunindu-i soferului sa-i duca la domiciliu. Intrucit, pe drum, tinara a inceput sa plinga si sa tipe, taximetristul i-a spus inculpatului sa inceteze cu acel comportament, insa acesta l-a amenintat si pe el. Auzind-o pe victima spunindu-i individului s-o lase in pace, ca nu-l cunoaste, soferul si-a dat seama ca e ceva putred la mijloc si a oprit masina la parcarea din fata catedralei (Bariera), ca sa-i dea posibilitatea fetei sa fuga. Intr-adevar, Luminita a deschis portiera si a fugit pe strada, urmarita de cel care-o sechestrase. Din fericire pentru victima, Petre s-a impiedicat si a cazut, astfel ca fata a reusit sa ia o masina si sa se duca la politie. Agresorul s-a intors in taxi, insa taximetristul a blocat sistemul de inchidere a portierelor, reusind sa-l retina pina la sosirea politistilor, cu ajutorul colegilor.
In seara zilei de 17 ocotmbrie 2008, Sebastian Petre, impreuna cu fratii Laurentiu si Marian Stefan, colegi de serviciu, s-au cinstit la cafe-barul SC "Adinon" SRL, din Plantelor. La ora 22.15, barmanul Adrian N. le-a spus ca nu-i mai serveste, intrucit programul s-a terminat. Petre s-a luat la cearta cu el, astfel ca barmanul a iesit in strada si a apelat "112". In acel moment, a fost luat pe sus si adus cu forta in local, de catre inculpat, care l-a luat la bataie. In ajutorul agresorului au sarit cei doi colegi, care l-au lovit si ei pe Adrian, cu pumnii si cu picioarele. Victima a incercat sa scape in scara unui bloc, dar a fost agresat si acolo. La scurt timp, a sosit politia, care i-a amendat pe batausi. Anchetatorii precizeaza ca, in aceeasi noapte, Sebastian Petre i-a sustras barmanului un lant de aur de 24 de grame, care-i cazuse acestuia de la git, in timpul altercatiei. Inculpatul a fost arestat preventiv incepind cu 31 octombrie 2008, dupa ce, initial, instanta refuzase sa emita mandat de arestare.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii