Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Barack Obama il desemneaza pe Robert Gibbs pentru postul de purtator de cuvint al Casei Albe

Presedintele american ales, Barack Obama, l-a desemnat pe Robert Gibbs, fostul sau director de comunicare din timpul campaniei, pentru a prelua functia de purtator de cuvint al Casei Albe, a anuntat simbata echipa de tranzitie intr-un comunicat, transmite AFP.
Un strateg stralucit, Gibbs, in virsta de 37 de ani, a fost in timpul campaniei lungi si dificile directorul de comunicare si purtatorul de cuvint al lui Barack Obama, pe care l-a insotit in toate deplasarile, punind la punct strategiile de comunicare ale candidatului democrat.
Originar din Arkanas, Robert Gibbs s-a alaturat echipei lui Obama in timpul cursei sale pentru Senat din 2004 si in acelasi an a fost purtatorul de cuvint al lui John Kerry, in timpul campaniei sale prezidentiale, care nu a avut succes.
Obama a numit-o, de asemenea, pe Ellen Moran director de comunicare, iar pe Dan Pfeiffer director de comunicare adjunct.
Moran, nou-venita in echipa Obama, a condus pina atunci grupul feminist apropiat democratilor Emily's List. Ea a ocupat anterior pozitii in cadrul AFL-CIO, principalul sindicat american.
Pfeiffer este directorul de comunicare al echipei de tranzitie si organiza operatiunile de presa ale senatorului de Illinois.
"Aceste personalitati vor detine roluri esentiale si calitatea experientei lor va putea ajuta administratia noastra sa aduca prosperitate si securitate poporului american", subliniaza comunicatul.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii