Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bannerele PSD de pe Buzăului şi din Barieră au fost stropite cu var

Campania electorală pentru turul I al alegerilor prezidenţiale a luat sfârşit, însă, aşa cum probabil era de aşteptat, nu a fost lipsită de câteva lovituri sub centură.
Războiul s-a dus mai ales între PDL şi PSD, începând cu vestitele bannere şi fluturaşi negri, şi terminând la modul murdar, cu găleţi de var aruncate pe afişele opoziţiei. Mai precis, prima rundă a campaniei murdare a debutat cu o serie de afişe, bannere şi fluturaşi negri, amplasate fix lângă afişele cu Băsescu, pe care erau puse diferite întrebări gen "Trăiţi bine?" sau "Unde e flota?". În replică, PDL a distribuit acelaşi gen de materiale, tot pe fond negru, dar cu o bandă roşie pe care era inscripţionată sigla PSD Â PC şi răspunsul la întrebarea "Trăiţi bine"?, adică "Noi nu! Furam mai bine până în 2004".

21afis2
Maşina SNIF s-a transformat în vehicul electoral în IMB

Dar dacă acest schimb de afişe negre a avut loc în toată ţara, la Brăila lucrurile au mai degenerat un pic. Astfel, am fost informaţi că în data de 16 noiembrie, un convoi de autoturisme din care făcea parte şi o Toyota de teren aparţinând SNIF Brăila, a făcut campanie electorală prin Insula Mare a Brăilei, ore bune. Referitor la acest lucru, directorul SNIF Brăila, Eugen Vorel, ne-a declarat că în ziua respectivă, maşina a fost închiriată firmei "Grup Rulm" Brăila, partener de afacer al SNIF, fără să ştie că va fi folosită în scop electoral. Pe adresa redacţiei am primit o serie de fotografii cu autovehiculul respectiv înconjurat de mai mulţi oameni îmbrăcaţi cu geci portocalii inscripţionate cu PDL.
21afis3
Dialog electoral între echipele de campanie ale PDL şi PSD

Ultima răfuială s-a derulat chiar în ultima zi de campanie, când PSD-ul şi-a găsit o parte din bannerele amplasate pe şoseaua Buzăului şi în Barieră pline de var portocaliu. Cei care au aruncat cu var pe afişele cu Mircea Geoană au ţintit destul de prost, deoarece în avântul lor au stropit şi maşinile parcate din întâmplare pe lângă bannerele respective. Fireşte, nimeni nu a putut să ne spună dacă de vină au fost adversarii politici sau dacă nu cumva totul a fost o strategie de victimizare orchestrată chiar de reclamanţi.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii