Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bani comunitari pentru proiecte de gestionare a deseurilor

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Est si Ministerul Integrarii Europene organizeaza, marti, 31 ianuarie, sesiunea de lansare regionala a Programului Phare 2004 - Coeziune Economica si Sociala, Componenta "Schema de Investitii pentru proiecte mici de Gestionare a Deseurilor".
Lansarea are loc in Sala 404 din cadrul Consiliului Judetean Braila, incepind cu ora 12.00.
Asistenta financiara prin intermediul finantarii nerambursabile este oferita pentru a sustine dezvoltarea activitatilor de gestionare a deseurilor, activitati identificate de autoritatile publice locale din acele regiuni care au elaborat Planul Regional de Gestionare a Deseurilor. Regiunile tinta sint Nord-Est, Sud-Est, Sud Muntenia, Sud-Vest, Vest, Nord-Vest si Bucuresti - Ilfov.
Licitatia Deschisa se adreseaza autoritatilor publice locale din regiunile tinta, care intentioneaza sa pregateasca propuneri de proiecte pentru aceasta schema de finantare.
Ministerul Integrarii Europene asteapta propuneri de proiecte pentru a sustine dezvoltarea activitatilor de gestionare a deseurilor din partea autoritatilor publice locale, din localitatile cu maximum 50.000 de locuitori.
Suma indicativa globala disponibila pentru prezenta Licitatie Deschisa este de 21,87 milioane de euro, din care 16,4 milioane euro provin din fonduri Phare, iar 5,47 milioane euro reprezinta co-finantare de la bugetul de stat.
Sprijinul financiar pentru proiecte se va incadra intre 300.000 si 1.000.000 de euro pe proiect.
Ghidul Solicitantului este disponibil pentru consultare pe pagina web a Ministerului Integrarii Europene (www.mie.ro), a Centrului de Informare al Comisiei Europene (www.infoeuropa.ro) si la sediul ADR Sud-Est din Piata Independentei nr.1.
Termenul de depunere a propunerilor de proiecte este 28 aprilie, ora 16.00. Proiectele se depun la sediul agentiei de dezvoltare din regiunea unde acestea urmeaza sa fie implementate.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii