Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Banel Nicolita a marcat din nou pentru Steaua

Dupa o perioada in care a fost ba accidentat, ba suspendat, cum a fost cazul in partida din Liga Campionilor cu Bauern Munchen, Banel Nicolita a revenit in prim planul fotbalului romanesc. "Jardel" a fost unul dintre cei mai periculosi jucatori ai trupei din Ghencea, in partida pe care Steaua a cistigat-o cu 4-0 in fata unei nou promovate, Gaz Metan Medias.
Nicolita a marcat al doilea gol al stelistilor in minutul 29, cind a profitat de o gafa imensa a fundasilor centrali adversi, dar si de somnolenta fostului fundas al ciinilor rosii, Semeghin.
Laurentiu Ivan a fost inclus de Marian Bucurescu in lotul echipei CS Otopeni pentru jocul de la Pandurii Tg. Jiu, insa ex braileanul nu a bifat nici un minut in remiza pe care formatia sa a obtinut-o in deplasare.
In Liga a II-a, fostul jucator al Petrolului Ianca, Viorel Gheorghe a deschis scorul in minutul 26 pentru Prefab. Modelu, in deplasarea de la Cetatea Suceava. Accidentat el a fost inlocuit in minutul 60 cu Iancu, iar echipa sa a pierdut intilnirea cu 3-2.
Emil Cristian a fost integralist pentru Dunarea Galati in partida cistigata cu 2-0 de galateni la Forex Brasov.
O prestatie buna a avut-o si Vasilica Gheorge, un alt ex petrolist brailean cu toate ca nu a evoluat decit in ultimele 20 de minute pentru CSM FC Ploiesti, in partida pe care ploiestenii au cistigat-o cu 2-1 la Sportul Studentesc, rezultat care-i mentine pe primul loc in seria I.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii