Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Banel Nicolita, inger si demon pentru Steaua

Singurul jucator brailean care a evoluat in week-end-ul trecut pe prima scena a fotbalului romanesc a fost tot Banel Nicolita. Din pacate, "Jardel" a fost pentru Steaua si inger, si demon. El a deschis scorul in Ghencea in minutul 50, insa tot el a ratat in ultimul minut de joc al partidei un penalty, pe care daca l-ar fi transformat, formatia sa ar fi cistigat partida cu "lanterna" Gloria Buzau.
Asa, jocul dintre stelisti si buzoieni s-a incheiat nedecis,1-1 si echipa din Ghencea se afla pe locul al patrulea in campionat la o diferenta de sase puncte de lidera Dinamo Bucuresti.
Pe lista de rezerve a figurat si portarul brailean Cristian Haisan la FC Vaslui, insa el nu a bifat nici un minut la formatia moldoveana care a fost intrecuta cu 1-0 de Pandurii Tg. Jiu.
In Liga a II-a, ex petrolistul brailean Vasilica Gheorghe a intrat abia in minutul 64 la FC Ploiesti in partida pe care prahovenii au cistigat-o la scor, 3-1 in fata gruparii pregatite de Ion Balaur, FC Buftea.
Viorel Gheorghe a intrat ca titular la Prefab Modelu in deplasarea de la Sportul Studentesc, insa el a fost schimbat in minutul 63. Formatia sa a pierdut cu 1-0 in fata studentilor.
Singurul jucator care a fost integralist etapa trecuta a fost Emil Cristian. Actualul fundas central al echipei Dunarea Galati a fost unul dintre cei mai buni jucatori ai lui Danut Oprea in partida pe care galatenii au cistigat-o 3-1, in disputa cu Cetatea Suceava.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii